American Pie: Reunion

DVD - Svenskt omslag

American Pie: Reunion (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 108 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Komedi, Universal  Releasedatum: 2012-08-08 
Originaltitel: American Pie: Reunion  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 2012     
Skådespelare: Alyson Hannigan, Chris Klein, Dania Ramirez, Eddie Kaye Thomas, Eugene Levy, Jason Biggs, Jennifer Coolidge, Katrina Bowden, Mena Suvari, Seann William Scott, Shannon Elizabeth, Tad Hilgenbrink, Tara Reid, Thomas Ian Nicholas   Extramaterial:  
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 3,7
33%
0%
67%
0%
0%

En typisk american pie film.

Nja stundtals lite smårolig, men alldeles för många fjortisskämt. Jim är dock väldig rolig, så även hans pappa.

Den åttonde filmen i serien,den första utkom år 1999. Som namnet anspelar är det dags för reunion och alla de gamla skådespelarna är tillbaka. Det gör givetvis detta till en av de bästa AP-filmerna då dessa skådespelare likt deras karaktärer saknats i hela fyra filmer (med undantag för Eugene Levy).

Filmen lovar inte så mycket men om man gillade de tidigare filmerna kommer man verkligen gilla den här. Allt det nostalgiska finns där och serien har hittat hem igen, men ändå önskar jag att detta också blir filmseriens slut. Filmen får 5 av 5 i betyg. // Max Colliander