ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Prisgaranti på kurslitteratur

Apocalypse Now - Collectors Edition (3 disc) (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

179 kr Tillfälligt slut

-28%

Ord. pris 249 kr

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.


Saigon – mitt under ett brinnande Vietnamkrig. På ett hotellrum i staden befinner sig kapten Willard. Han är närmast medvetslös efter en spritdränkt natt, när två amerikanska soldater knackar på dörren. De medför ett extremt hemligt budskap. Willard hämtas till den amerikanska arméns högkvarter där han får i uppdrag att bege sig uppför floden till gränsen mellan Vietnam och Kambodja. Här härskar sedan en tid en galen amerikansk överste vid namn Kurtz. Willards uppdrag: eliminera Kurtz till varje pris. Apocalypse Now Redux är Francis Ford Coppolas mytomspunna mästerverk som nu kan ses i en restaurerad version med kraftigt förbättrad ljud- och bildkvalité. Apocalypse Now har genom åren fått kultstatus och anses allmänt som ett av den samtida amerikanska och internationella filmkonstens främsta verk.

Ljud: Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, DTS HD - Master Audio  Bild: Widescreen (2.35:1), HD 1080p 
Språk: Engelska, Italienska, Japanska  Längd (min):  
Text: Danska, Holländska, Finska, Italienska, Japanska, Norska, Portugisiska, Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Action, Klassiker, Drama, Krigsfilm, Universal  Releasedatum: 2011-06-22 
Originaltitel: Apocalypse Now 3-disc  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Francis Ford Coppola   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 1979     
Skådespelare: Marlon Brando, Dennis Hopper, Laurence Fishburne, Martin Sheen, Robert Duvall, Harrison Ford, Sam Bottoms, Scott Glenn, Albert Hall, Frederic Forrest, G D Spradlin   Extramaterial:
  • Over 9 hours bonus features
 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Utmärkt utgåva som har allt man vill ha - bioversionen, reduxen, och Hearts of Darkness som nog är en av de bästa dokumentärerna om en filminspelning som gjorts. Däruppe med Alien- och Bladerunnerutgåvorna, en av de mest prisvärda Blu Rays som man kan hitta - den enda nackdelen är att engelska undertexter saknas.


Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »