ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Prisgaranti på kurslitteratur          Köp nu – betala 28 februari
Vinterrea

BBC - Box 6 (3 disc)

DVD - Nordiskt omslag

99 kr Tillfälligt slut

-50%

Ord. pris 199 kr

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"

Far From The Madding Crowd

Bathsheba Everdene är en stark och egensinnig kvinna som vägrar binda sig. Hon ärver en gård på den brittiska landsbygden och mot alla konventioner tar hon det uppseendeväckande beslutet att driva gården för egen hand. Hennes viljestyrka och envishet skall komma att få såväl tragiska följder som ödesdigra och livsavgörande konsekvenser.Drama från 1980 av Jim Goddard med Chris Sarandon, Flora Robson och Nigel Hawthorne.

A Tale of Two Cities

Paris 1789. Adelsmannen Charles Darnay befinner sig på flykt undan giljotinen och hans hustru Lucie vänder sig till den ende man hon vet kan rädda honom: den försupne advokaten Sydney Carton. Tillsammans kommer de på en desperat plan för att rädda hennes make, men samtidigt blir Carton handlöst förälskad i den unga adelskvinnan och ställs inför ett omöjligt val. A Tale of Two Cities är ett storslaget romantiskt äventyr under skräckväldet som följde den franska revolutionen.

Tess av D'Urberville

Tess har vuxit upp i den djupaste fattigdom, men får en dag veta att hon är avlägsna släktingar till den förmögna adelsfamiljen D'Urberville. Hon skickas till deras gods för att söka arbete och dras snart in i en omtumlande härva av lögner, svek och romantiska förvecklingar. Thomas Hardy's romantiska mästerverk Tess av D'Urberville, om kärlek och maktkamp i den viktorianska England, räknas till 1800-talets främsta klassiker.

"
Ljud: Dolby Digital 2.0, Stereo  Bild: 4:3 (1.33:1) 
Språk: Engelska  Längd (min): 557 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Drama, Box  Releasedatum: 2010-10-27 
Originaltitel: Far From the Madding Crowd / A Tale of two Cities / Tess av Durberville  Region: 2 (Europa) 
Regissör:   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår:      
Skådespelare:   Extramaterial:  

Gör din åsikt hörd, skriv en recension!

Skriv en recension
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

1) "Far from..." Ett vackert drama med många turer. Finstämt och bitvis mycket sorgligt. 2) "Two Cities..." En briljant berättelse av Dickens som överförts till en mycket välgjord miniserie. Starka känslor där allt ställs på sin spets i slutet. Det är föga förvånande att serien vunnit flera priser. 3) "Tess". Ett klassiskt och gripande drama om den unga Tess och hennes livsöde. Vackert filmat med bra rollprestationer. Att boken är klassad som ett mästerverk förvånar inte.

En utmärkt box och med de bästa miniserier jag hittills sett från boxarna i BBCs dramaserie.


Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »