Bilar 1+2 Box (2 disc)

DVD - Svenskt omslag

Bilar 1+2 Box (2 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Bilar:
Bilar handlar om Blixten McQueen, en supersnabb racerbil och rookie som tänker köra hårt för att lyckas. När han måste ta en oväntad omväg på väg Route 66 genom den sömniga staden Kylarköping, upptäcker han till slut att livet handlar om själva färden, inte om att komma först över mållinjen.

Bilar 2:
Hela världen är en racerbana när racingens superstjärna Blixten McQueen sladdar tillbaka in i äventyret, givetvis med sin bästa vän Bärgarn i släptåg. I den här nya högoktaniga fortsättningen av Bilar är det dags att ta sig an världens snabbaste och skickligaste konkurrenter. Bärgarn och Blixten McQueen kommer att behöva sina pass när de nu ger sig in i en värld av fylld av intriger, spänning och blixtsnabba komiska äventyr jorden runt.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: Widescreen (2.40:1) 
Språk: Engelska, Svenska  Längd (min):  
Text: Engelska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Tecknat/animerat, Familj, Box, Disney, Pixar, Barn  Releasedatum: 2011-11-23 
Originaltitel: Cars 1 & 2  Region: 2 (Europa) 
Regissör: John Lasseter, Brad Lewis   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 2006/2011     
Skådespelare: Bob Costas, Bonnie Hunt, George Carlin, Jenifer Lewis, Owen Wilson, Michael Caine, John Turturro, Michael Keaton, Jason Isaacs   Extramaterial:  
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4,6
80%
0%
20%
0%
0%

Bilar 1+2 boxen är underbar och älskas verkligen av min 2,5 åring så denna rekommenderar vi och den är verkligen prisvärd

Boxen Bilar 1+2 är bra barnfilmer

Uppskattades av sonen! Synd bara att man inte kan köpa dem på fil istället för på skiva.

Utmärkt.
1:an en högst pedagosik och välgjord film med tänkvärda inslag på både barns och vuxnas vis. Kunde möjligen ha skapat filmens inledningi ett mer barnvänligt tempo, men är det racertävling så är det. En fullträff och en av hela familjens favoriter!
2:an är långt ifrån lika bra. Men den har också sina poänger och då "känner" barnen redan karaktärerna väl. Pris för samlingsboxen med båda filmerna kändes förmånligt.

Bilar är bra! Dubbel-cd:n är ett prisvärt val.