Dödligt Vapen - Collection (4 disc) (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Dödligt Vapen - Collection (4 disc) (Blu-ray)
Tipsa en vän
199 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Frakt: 29 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Dödligt Vapen
Martin Riggs (Mel Gibson) är ingen vanlig snut. Han är en komplett galning, en man vars expertis på att döda och själmordsbenägenhet gör honom till ett dödligt vapen för vem som än kommer i hans väg. Roger Muthaugh (Danny Glover) är en stillsam morddetektiv med en lycklig familj, ett stort hus och en pension han inte vill förlora. Föreställ dig Murtaughs chock när han inser att hans nya partner är den vilde, utbrände Martin Riggs. Dödligt Vapen är den actionpackade thrillern om två Vietnam-veteraner som bara har en sak gemensamt förutom att de båda är poliser: de hatar att jobba tillsammans med en partner.

 

Dödligt Vapen 2
När de flesta poliser ligger illa till kallar de på förstärkning. Polisveteranen Roger Murtaugh är inget undantag men hans kollega, Martin Riggs, älskar att bryta mot spelets regler. Han löser helst alla svåra fall på egen hand. Den här gången är de ute efter några storsmugglare från Sydafrika, som planerat allt så väl att de knappt går att komma åt. De gömmer sig bakom lagen och gör inga synliga misstag. Men Riggs och Murtaugh är tålmodiga och tror sig veta hur de skall kunna sätta dit dem. Samtidigt som de har fullt upp med smugglarna måste de skydda ett viktigt vittne (Joe Pesci) som kan hjälpa dem lösa hela historien.


Dödligt Vapen 3
En rånare har stulit stora mängder vapen från Los Angeles polisen. Riggs och Murtaugh får naturligtvis uppdraget att sätta fast den skyldige och hans kumpaner. Med sig har de den hektiske Leo Getz (Joe Pesci), som lyckats övertyga de båda att de absolut inte kan klara sig utan honom och hans kunskaper. Riggs träffar också sin tvillingsjäl, den tuffa och vackra polisen Lorba Cole (Rene Russo). En kvinna med många dolda talanger.

 

Dödligt Vapen 4
Poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjar tänka mer och mer på sin ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna, som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, ledd av den hänsynslöse Wah Sing Ku. Med Leo Getz och den nyblivne polisen Lee Butters som sällskap startar en envis jakt för att stoppa brottsligheten.

Möt stjärnor som Mel Gibson, Danny Glover, Rene Russo, Joe Pesci, Chris Rock och Jet Li i denna actionrykande film, regisserad av Richard Donner.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Språk: Engelska Längd (min):
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Action, Box Releasedatum: 2012-06-01
Originaltitel: Lethal Weapon Region: 2 (Europa)
Regissör: Richard Donner Åldersgräns:
Inspelningsår:
Skådespelare: Chris Rock, Danny Glover, Gary Busey, Jet Li, Joe Pesci, Joss Ackland, Mel Gibson, Mitch Ryan, Patsy Kensit, Rene Russo, Tom Atkins Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 22 Genomsnittsbetyg: 4,8
82%
18%
0%
0%
0%

Toppenfilmer!!

Vad ska man säga, det här är några av de bästa filmer som gjorts. Ettan och tvåan är i en högre klass än 3 och 4 men alla är värda din tid. Utomordentligt blandning av tunga känslomässiga scener och lätthjärtade scener som man måste le igenom. Måste också påpeka att humorn i dessa filmer är baserad på karaktärskemi hellre än skämt och roliga situationer.
5 av 5, lätt

Ettan och tvåan är de bästa.

Bra filmer

kAN INTE BLI BÄTTRE.

Bra filmer,rätt pris snabb leverans.Tackar!!

Hösten är räddad :)

Kanonpris för 4 st filmer.

Dödligt Vapen 1 till 4 är mina favoriter ever, Jag har köpt dem länge sen på VHS och senare på DVD och nu på BR.
Mel gibson är min favorite skådis ever, jag har samlat många av hans filmer på dvd

Action, humor, bara att hänga med och njuta i händelseflödet. Dödligt Vapen-filmerna bjuder på allt detta. Radarparet Gibson och Glover gör automatiskt att förväntningarna skruvas upp. Suverän underhållning!

Galet bra pris på dessa nostalgi filmer.

Bra pris, fantastiska filmer!

Galet bra pris!

riktigt bra pris, filmerna är något alla action dårar borde ha i hyllan hemma!

Kanon bra! Oerhört bra pris för alla filmerna i en box :)

Ett måste för alla som gillar dödligt vapen filmerna, till ett mycket bra pris.

Bra action i aldrig tidigare skådad kvalitet till ett fantastiskt lågt pris.

Dödligt vapen 1-4 på blueray för 99:- det är ju bara 25:- spänn filmen det är ju inte klokt. Saknar lite extramaterial men för det priset så är det ok Köp den.

Riktigt bra filmer och för 99:- är det väl spenderade pengar! Mycket film för pengarna!

Bra samling, skulle velat ha lite mer extramaterial bara, sen att jag tycker att saxofonmusiken i flimerna drar ner betyget är ju en annan sak!

Vadå endast på CDON.COM?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1233043

Mycket fin box, äntligen alla fyra filmerna på blu-ray. "Boxen" är lika bred som ett vanlig blu-ray fodral med 2 svängdörrar inuti som håller 2 skivor vardera.

Som man förväntade sig så blir bilden bättre och bättre från 1:an till 4:an. Ljudet kan nog vara en besvikelse OM man har ett bra ljudsystem som klarar Dolby TrueHD eller DTS Master Audio då dessa ljudformat inte finns på någon av de 4 filmerna istället är det vanligt Dobly Digital 5.1 ljud som återfinns på vanlig DVD skivor.

Värt att notera som är lite konstigt är att boxen har en sverige flagga på baksidan MEN på omslaget av alla fyra skivor så är det bara spansk text vilket är konstigt dock stör det inte mig då man aldrig ser omslaget på skivorna förutom när man sätter in dom i blu-ray spelaren. Självklart är det svensk text på all filmerna :)

För 99kr är det ett rån! Även om boxen kostar 149kr när jag skriver denna recension så är det ändå helt klart värt det. Hade lätt köpt boxen för 400kr då man får 4 grymma filmer. Vad väntar du på? KÖP!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 17 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »