ANNONS
72H Deals

Dödligt Vapen - Collection (4 disc) (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Dödligt Vapen - Collection (4 disc) (Blu-ray) (Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 149 kr
Ingår i kampanj: 3 filmer för 199 kr
Ingår i kampanj: Blu-ray för 79 kr
Ingår i kampanj: Filmboxar för 79 kr

Dödligt Vapen
Martin Riggs (Mel Gibson) är ingen vanlig snut. Han är en komplett galning, en man vars expertis på att döda och själmordsbenägenhet gör honom till ett dödligt vapen för vem som än kommer i hans väg. Roger Muthaugh (Danny Glover) är en stillsam morddetektiv med en lycklig familj, ett stort hus och en pension han inte vill förlora. Föreställ dig Murtaughs chock när han inser att hans nya partner är den vilde, utbrände Martin Riggs. Dödligt Vapen är den actionpackade thrillern om två Vietnam-veteraner som bara har en sak gemensamt förutom att de båda är poliser: de hatar att jobba tillsammans med en partner.

 

Dödligt Vapen 2
När de flesta poliser ligger illa till kallar de på förstärkning. Polisveteranen Roger Murtaugh är inget undantag men hans kollega, Martin Riggs, älskar att bryta mot spelets regler. Han löser helst alla svåra fall på egen hand. Den här gången är de ute efter några storsmugglare från Sydafrika, som planerat allt så väl att de knappt går att komma åt. De gömmer sig bakom lagen och gör inga synliga misstag. Men Riggs och Murtaugh är tålmodiga och tror sig veta hur de skall kunna sätta dit dem. Samtidigt som de har fullt upp med smugglarna måste de skydda ett viktigt vittne (Joe Pesci) som kan hjälpa dem lösa hela historien.


Dödligt Vapen 3
En rånare har stulit stora mängder vapen från Los Angeles polisen. Riggs och Murtaugh får naturligtvis uppdraget att sätta fast den skyldige och hans kumpaner. Med sig har de den hektiske Leo Getz (Joe Pesci), som lyckats övertyga de båda att de absolut inte kan klara sig utan honom och hans kunskaper. Riggs träffar också sin tvillingsjäl, den tuffa och vackra polisen Lorba Cole (Rene Russo). En kvinna med många dolda talanger.

 

Dödligt Vapen 4
Poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjar tänka mer och mer på sin ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna, som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, ledd av den hänsynslöse Wah Sing Ku. Med Leo Getz och den nyblivne polisen Lee Butters som sällskap startar en envis jakt för att stoppa brottsligheten.

Möt stjärnor som Mel Gibson, Danny Glover, Rene Russo, Joe Pesci, Chris Rock och Jet Li i denna actionrykande film, regisserad av Richard Donner.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, HD 1080p 
Språk: Engelska  Längd (min):  
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Box  Releasedatum: 2012-06-01 
Originaltitel: Lethal Weapon  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Richard Donner   Åldersgräns:  
Inspelningsår:      
Skådespelare: Chris Rock, Danny Glover, Gary Busey, Jet Li, Joe Pesci, Joss Ackland, Mel Gibson, Mitch Ryan, Patsy Kensit, Rene Russo, Tom Atkins   Extramaterial:  
Antal recensioner: 20 Genomsnittsbetyg: 4,8
80%
20%
0%
0%
0%

Ettan och tvåan är de bästa.

Bra filmer

kAN INTE BLI BÄTTRE.

Bra filmer,rätt pris snabb leverans.Tackar!!

Hösten är räddad :)

Kanonpris för 4 st filmer.

Dödligt Vapen 1 till 4 är mina favoriter ever, Jag har köpt dem länge sen på VHS och senare på DVD och nu på BR.
Mel gibson är min favorite skådis ever, jag har samlat många av hans filmer på dvd

Action, humor, bara att hänga med och njuta i händelseflödet. Dödligt Vapen-filmerna bjuder på allt detta. Radarparet Gibson och Glover gör automatiskt att förväntningarna skruvas upp. Suverän underhållning!

Galet bra pris på dessa nostalgi filmer.

Bra pris, fantastiska filmer!

Galet bra pris!

riktigt bra pris, filmerna är något alla action dårar borde ha i hyllan hemma!

Kanon bra! Oerhört bra pris för alla filmerna i en box :)

Ett måste för alla som gillar dödligt vapen filmerna, till ett mycket bra pris.

Bra action i aldrig tidigare skådad kvalitet till ett fantastiskt lågt pris.

Dödligt vapen 1-4 på blueray för 99:- det är ju bara 25:- spänn filmen det är ju inte klokt. Saknar lite extramaterial men för det priset så är det ok Köp den.

Riktigt bra filmer och för 99:- är det väl spenderade pengar! Mycket film för pengarna!

Bra samling, skulle velat ha lite mer extramaterial bara, sen att jag tycker att saxofonmusiken i flimerna drar ner betyget är ju en annan sak!

Vadå endast på CDON.COM?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1233043

Mycket fin box, äntligen alla fyra filmerna på blu-ray. "Boxen" är lika bred som ett vanlig blu-ray fodral med 2 svängdörrar inuti som håller 2 skivor vardera.

Som man förväntade sig så blir bilden bättre och bättre från 1:an till 4:an. Ljudet kan nog vara en besvikelse OM man har ett bra ljudsystem som klarar Dolby TrueHD eller DTS Master Audio då dessa ljudformat inte finns på någon av de 4 filmerna istället är det vanligt Dobly Digital 5.1 ljud som återfinns på vanlig DVD skivor.

Värt att notera som är lite konstigt är att boxen har en sverige flagga på baksidan MEN på omslaget av alla fyra skivor så är det bara spansk text vilket är konstigt dock stör det inte mig då man aldrig ser omslaget på skivorna förutom när man sätter in dom i blu-ray spelaren. Självklart är det svensk text på all filmerna :)

För 99kr är det ett rån! Även om boxen kostar 149kr när jag skriver denna recension så är det ändå helt klart värt det. Hade lätt köpt boxen för 400kr då man får 4 grymma filmer. Vad väntar du på? KÖP!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »