Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...

Recensioner av Dexter - Säsong 5 (4 disc)

(DVD - Nordiskt omslag)

199 kr
(299 kr)
Antal

-33%

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar – Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Samlingssida:  Dexter

Mest hjälpsamma positiva recension

Marcus (+2 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jag var lite skeptisk till den här säsongen, men blev väldigt bra tillslut. Den är lite annorlunda än de övriga säsongerna - det känns nyskapande om man jämnför säsong 1-4 som känns något "det samma".

Förövrigt en väldigt spännande och tragisk säsong!

Slutbetyg: +4, kunde varit bättre på vissa ställen i storyn och upplägget!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

anders (0 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Klen säsong. Nu säger jag nog hejdå till Dexter.

Recensioner per sida
Sortera på:

Logga in med e-postadress och lösenord.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Urban Mikael - 2013-09-13

Säsongerna 5 och 6 av Dexter håller liknande klass som de det tidigare säsongerna. Serien är ju dock långt ifrån så bra som favoriterna Sopranos och the wire.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harriet - 2013-09-12

Kunde inte låta bli att köpa säsong 5 och 6 av Dexter. Måste bara se fortsättningen av favoritserien. Håller vad den lovar! Dexter i god form som vanligt.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anders - 2013-04-08

Klen säsong. Nu säger jag nog hejdå till Dexter.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adam - 2013-01-03

Dexter har hållit extremt hög kvalité sen jag först såg den, säsong 5 är inget undantag. Extremt bra, gripande och med ett nytt koncept, köp den!!! Det ända tråkiga är att de första fyra säsongerna kom i kartongomslag medan säsong 5 kom i plast, som samlare ser det sjukt tråkigt ut i hyllan, Showtime levererade dock inte leverantören...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nils - 2012-10-11

Säsong 5 av Dexter får nog bli favoriten so far. Julia Stiles är ju ett riktigt lyft i serien. Dexter manipulerar i vanlig stil och lyckas väl sisådär.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronny - 2012-08-15

börjar tappa intresset för Dexter med denna säsong som är både trist å seg.... skärpning!!! annars lägger jag ner den.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulrica - 2012-07-16

Inte den bästa säsongen, men bra och spännande ändå även om jag tycker det var lite för mycket drama denna gången.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcus - 2012-06-30

Jag var lite skeptisk till den här säsongen, men blev väldigt bra tillslut. Den är lite annorlunda än de övriga säsongerna - det känns nyskapande om man jämnför säsong 1-4 som känns något "det samma".

Förövrigt en väldigt spännande och tragisk säsong!

Slutbetyg: +4, kunde varit bättre på vissa ställen i storyn och upplägget!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eivor - 2012-06-26

Jättebra säsong! Kollade klart hela säsong 5 på en dag! Gillar verkligen den nya karaktären Lumen som tycker upp i säsong 5! Möjligtvis den bästa säsongen hittills :)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christian - 2011-12-21

Den mest tragiska säsongen i serien. fast väldigt spännande för övrigt. efter dom 3 första avsnitten ändå så är säsong 4 den bästa i serien.

50 kr rabatt på ditt nästa köp

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor