Disney klassiker 30: Skönheten och Odjuret

DVD - Svenskt omslag

Disney klassiker 30: Skönheten och Odjuret (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-40%

89 kr
Ord. pris 149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Öppna dörren till tidernas mest förtrollade slott och Ökliv rakt in i ett magiskt äventyr tillsammans med Skönheten och Odjuret. Med digitalt restaurerad animering, Oscar®-belönad* musik och massor av magi bjuder denna Specialutgåva av Disneys Klassiker på en oförglömlig filmupplevelse.

När den vackre men själviske prinsen drabbas av en förbannelse förvandlas han till ett odjur med ett utseende så skrämmande att ingen längre vågar möta honom. Det enda sättet att häva förbannelsen är att hitta någon som kan älska honom för den han är - fast vem kan älska ett odjur? Men så av en slump hamnar den vackra Belle på slottet, där lampan Lumiére, klockan Clocksworth och alla andra förtrollade ting gör allt för att romansen ska börja spira…

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska, Finska, Isländska, Svenska  Längd (min): 91 
Text: Engelska, Finska, Isländska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Äventyr / Fantasy, Tecknat/animerat, Familj, Klassiker, Drama, Romantik, Disney, Barn  Releasedatum: 2014-11-05 
Originaltitel: The Beauty and the Beast  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Gary Trousdale, Kirk Wise   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 1991     
Skådespelare: Sofia Källgren, Tommy Körberg, Claes Malmberg, Anders Nyström, Meta Velander, Jan Malmsjö, Daniel Falkman   Extramaterial:
  • Sing-along 
  • Kommentatorspår
 
Antal recensioner: 33 Genomsnittsbetyg: 4,9
94%
3%
0%
3%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Ann-Christin

Disneys bästa film med kärlek och glädje som budskap. Skratt och tårar och lyckliga slut.
En film som kan ses av både barn och vuxna. Min favoritfilm sen jag var liten och min nu 4 år gamla dotter älskar den lika mycket som mamma!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Nils

Skönheten och odjuret är en av de bästa filmerna någonsin. Notera dock att detta är DIAMOND EDITION! Detta är DÅLIGT! Varför? Jo, de har gjort ett nytt ljudspår som är mycket sämre än originalet. Halva känslan i filmen är sabbad. Leta efter en original-utgåva istället! Jag är GRYMT besviken!

Skönheten och Odjuret är en jätte bra film och rolig.

Skönheten och Odjuret är min favorit Disney film sedan som liten, för jag har alltid levt mig in i Odjuret karaktär & hur han känner.
Jag känner det enu idag när jag ser filmen, men jag föredrar nog mest Originalet som den bästa versionen, en i den nya DVD versionen! som jag har nu, men en då har jag enu kvar min gamla VHS filmen av den.

Jag tyckte inte den var så hög som jag hört och läst men topp 20 i samlingen så 4/5 i betyg :)

Alltså jag är 18år och blir fortfarande rädd av denhär filmen, den är så svart dom första 30 minuterna sen kan man kolla lugnt :) men helt klart Top5 bästa Disney film!

En av de bästa disney filmerna på år och dag!

Skönheten och odjuret är en av de bästa filmerna någonsin. Notera dock att detta är DIAMOND EDITION! Detta är DÅLIGT! Varför? Jo, de har gjort ett nytt ljudspår som är mycket sämre än originalet. Halva känslan i filmen är sabbad. Leta efter en original-utgåva istället! Jag är GRYMT besviken!

en av Disneys allra bästa! Ett måste för alla, stora som små!

/Arvid, 13 år

Denna disney film är verkligen ett mästerverk.

Bästa Disney filmen nånsin ! =)

Bara bäst, helt magisk. Ett klart original!

Jag bara älskar den här filmen den är en riktig klassiker. Jag kan se don om och om igen den är alltid lika bra tröttnar aldrig på den. Kommer heller aldrig att göra det. Det här är ett av mina bäst någosin det kanske råkar vara en film. Men inte vilken film som heslt den bästa film som någonsin gjorts. :) och jag är en lycklig ägare till den här filmen

Jag har alltid älskat denna film! Jag tycker som många andra att denna är den bästa Disney film som någonsin gjorts!!

Det självklart bästa disneyfilmen som gjorts.

Underbar film, en äkta disneyfilm när den är som bäst!

Skönheten och odjuret är en underbar film som bara får en att vilja se den om och om igen så enligt mig och som dom flesta andra som har skrivit recensioner om denna film så bör just du som kollar på denna recension köpa denna film!

Otroligt vacker saga! Jag kommer nog aldrig blir för gammal för denna filmen.

Det här har varit min älsklingsfilm ända sedan jag fick den när den kom ut första gången på VHS.Men då jag har tittat på den så många ggr har VHS filmen gått sönder och VHS spelaren är skrotad för länge sedan, har jag letat i flera år efter denna film på DVD. Jag har haft den under bevakning sedan 2008 så jag har verkligen längtat efter att få se den igen och speciellt på engelska för det har jag inte gjort förut =)

5 stjärnor+++++++++++++
Inte bara en av Disneys eller tecknades bästa filmer, men en av dem bästa filmerna NÅGONSIN!! Jag har redan 6 olika exemplar men väntar på denna ändå!!

Håller på att samla alla Disney klassikerna just nu, är stort fan precis som mina två storebröder och denna är helt klart den bästa och jag har väntat på att den ska komma ut på 2-disc dvd och nu äntligen är den snart här. Vill ha!!

den mest fantastiska sagan som har skapats!

Ett mästerverk. Har väntat i åratal på en ny release! Den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv.

En av dem bästa teckande filmerna jag har sett, en riktig bra familje film. Ett måste att ha i filmhyllan om man gillar Disney klassiker.

Ett mästerverk utan dess like! Disneys absolut bästa film. Bara introt ger mig gåshud! Skönheten och odjuret är mer seriös och mörkare än de flesta Disneyfilmer, vilket är positivt. Trollbinder en verkligen. Om du missat den, så köp den. Ett måste i samlingen! Bild och ljud är grymt bra. En perfekt utgåva värdig en perfekt film!

Detta är i mitt tycke Disneys bästa film den har nåot för alla i familjen, oavsett ålder eller kön.
Ni som ännu inte har sett den har en riktig högtidsstund framför er, själv kommer jag att njuta återseendets glädje

Det gär ar absolut Disnyes bästa film! Den har allt så det är ett måste för alla!!! :)

älskar den här filmen och det har jag gjort sen jag var liten. Jag hann inte köpa den första gången den kom ut på dvd men jag har väntat tålmodigt och nu snart äntligen!!

Disneys bästa film med kärlek och glädje som budskap. Skratt och tårar och lyckliga slut.
En film som kan ses av både barn och vuxna. Min favoritfilm sen jag var liten och min nu 4 år gamla dotter älskar den lika mycket som mamma!

Helt klart en av disneys bästa filmer.

Otroligt bra!
Hoppas den släpps på DVD snart...

Underbar film.

Världens bästa film. Någonsin. Sinnessjukt mysig och bra musik.

En film som gav mig mycket intryck, var ganska liten när jag såg den. Den har en bra blandning, lite otäck, spänning å ofantligt med kärlek :)

en film som verkligen får tårarna att komma
den är helt enkelt bara så bra
går knappt att beskrivas med ord....den måste ju
bara ses...