ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Fright Night (2011)

DVD - Svenskt omslag

Fright Night (2011) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Ingår i kampanj: 2 filmer för 149 kr
Ingår i kampanj: 3 filmer för 200 kr

Livet leker för collegekillen Charley Brewster - han hänger med det coola kompisgänget och är ihop med skolans snyggaste tjej. Faktum är att han blivit så kaxig att han börjat dissa sin bästa vän Ed. Men problemen börjar när en ny granne, Jerry, flyttar in. Till en början verkar han vara en trevlig och charmig kille, men det är något som inte stämmer. Efter att ha sett Jerry hålla på med några väldigt konstiga saker, förstår Charley att han är en vampyr som börjat jaga i grannskapet. Men ingen vill tro honom när han berättar. Då beslutar sig Charley för att göra sig av med monstret i grannvillan på egen hand. Frågan är bara hur - för Jerry är en obeveklig, skoningslös mördare, som kommer att slåss till sista blodsdroppen.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 120 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Komedi, Rysare  Releasedatum: 2012-02-15 
Originaltitel: Fright Night   Region: 2 (Europa) 
Regissör: Craig Gillespie   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: David Tennant, Colin Farrell, Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Toni Collette   Extramaterial:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Gillar denna remaken skarpt. Colin Farrell är väääldigt bra i vampyr rollen. bra effekter och bra skådisar över lag,. se denna lilla pärla.

Charliey Brewster (Anton Yelchin; Star Trek '09) har lyckats gå från nörd till en av de coola killarna. Han är upptagen med sin flickvän Amy (Imogen Poots; 28 weeks later) och nonchalerar sina gamla vänner, tills en dag då de visar sig att en av dem försvunnit spårlöst. Samtidigt har en ny granne flyttat in i huset brevid. Jerry (Colin Farrel; Phone Booth), som han heter, uppträder misstänksamt och snart inser Charlie att han är en vampyr. Men den illasinnade blodsugande har inga planer på att låta nån snorunge få honom avslöjad!

Som många säkert förstår, har jag inga intensioner på att titta på filmer som gjordes två år innan jag blev född! Film på den tiden va helt enkelt inte bra! - rent av kass! - Kolla bara på Hitchcook's Psycho, som är en av de mest hyllade skräckisarna genom tiderna. -Varför? Jo för att de fanns inte så jävla många att välja på på den tiden! Där av menat att jag inte sett orginalet av Fright Night. Men av andra, betydligt äldre sådana må jag tillägga, har jag kommit till uppfattningen att den håller sig inom ramarna av föregångaren på ett tillfredställande sätt.

Handlingen är bra, riktigt bra. Bortsett från de faktum att man, ironiskt nog, stör sig på filmens avsaknad av förutsägbarhet. Handlingen följer inte alls den sedvanliga röda tråden man lätta kan följa i blindo när de kommer till film i dagsläget. Bortsett från de hela med att "en mystisk granne flyttar in i huset brevid"-scenariot med allt vad det innebär. Det blev helt enkelt betydligt mer spännande när t.ex. "lagar och regler för vilka som kan bli bitna i en vamp'rulle" helt har ignorerats! - här snackar vi en ond vampyr, när han tillochmed bryter mot filmlagar! -
Det osedvanliga i karaktärernas handlingar i sig ser jag som ett lyft. Dock känner jag mig osäker på huvida jag tyckte om själva handlingens annorlunda upplägg eller ej. De bara händer saker, mest utan nån större uppbyggnad innan. - Men det kanske, som sagt, är påföljden av att återskapa en 26 år gammal film - Det jag därimot gillar är, efter "Disturbia-delen" under filmens början, går Jerry fullkomligt banans och även där skiter i all form av subtilitet, vilket känns som ett annorlunda och kryddigt tillägg i vardagen.
Effekterna är riktigt snygga så gott som i hela filmen, med undantag för några enstaka scener.

Läs hela recensionen, bland många andra, på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2011/09/fright-night.html

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »