ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Harry Potter 2: Harry Potter och hemligheternas kammare (1 disc)

DVD - Svenskt omslag

Harry Potter 2: Harry Potter och hemligheternas kammare (1 disc)  (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-50%

49 kr
Ord. pris 99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Ingår i kampanj: 2 filmer för 79 kr

Bilar flyger, träd slår tillbaka och en mystisk husalf kommer för att varna Harry Potter. Så startar det andra året av hans förtrollande resa till en värld fylld av trolldom. Under det här året på Hogwarts, talar spindlar, brev skriker och Harrys förmåga att tala med ormar får hans vänner att bli misstänksamma mot honom. Från duellklubbar till skurkaktiga Dunkare är det här ett år fyllt av äventyr och fara när det med blod står skrivet på väggen att hemligheternas kammare har öppnats. Det krävs både magiska trollformler och stort mod av Harry, Ron och Hermione för att kunna rädda Hogwarts i den här förtrollande filmen baserad på den andra succéboken av J.K. Rowling.

Gör er redo att underhållas och fängslas när Harry Potter visar att han är mer än bara en trollkarl - han är en hjälte! Baserad på boken Harry Potter och hemligheternas kammare.

Innehåller både Engelskt och svenskt ljudspår. Svenska röster: Niels Pettersson, Jasmine Heikura, Jesper Adefelt, Lars Amble, Tin Carlsson, Christina Schollin, Allan Svensson, Jonas Malmsjö m fl.

Ljud: Dolby Digital EX  Bild: Widescreen (2.35:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska, Svenska  Längd (min): 155 
Text: Engelska, Finska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Äventyr / Fantasy, Familj, Trailer  Releasedatum: 2004-11-24 
Originaltitel: Harry Potter and the Chamber of Secrets  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Chris Columbus   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 2002     
Skådespelare: Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Kenneth Branagh, Maggie Smith, Richard Harris, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Warwick Davis   Extramaterial:

Första året på Hogwarts
- Skådespelare och Medarbetare
- Trailer

 
Antal recensioner: 10 Genomsnittsbetyg: 4,6
70%
20%
10%
0%
0%

Harry Potter och hemligheternas kammare.
En spännande äventyrsfilm som passar unga som gamla. Harry Potter talar ormspråket och blir attackerad av jättespindlar. Hjälper en god vän på skolan.

Harry Potter och hemligheternas kammare är bra precis som den första filmen, men nu börjar det bli för läskigt för 7-åringen. Kanske bra att vara ett par år äldre.

Lika bra som den första

Förstår inte varför så många tycker att den här är dålig. Den är fantastisk och har en sann Harry Potter - anda! Slutscenen är så himla vacker.

Samma regissör som i ettan...Men i den här lyckas han inte riktigt lika bra enligt mig... Men ändå bättre än många av de senare. Filmen är bra, men jag tycker att barnen spelar över lite för mycket och lite för ofta. Dobby blir också bara för mycket enligt mig. Han får gärna vara med... men han tar väldigt mycket plats dom minuter han är med. Musiken blir överdramatisk ibland vilket kan vara irriterande. Mannen som spelar Dumbledore är fantastisk! En guldstjärna till honom! Kläderna i filmen överlag är fantastiska! Kulisserna är bra. MYCKET ÄR BRA. Bilen och aragog är lite segt... men de går inte att vara utan efter som de är en stor del av boken och berättelsen.

Jag tycker väldigt bra om den här boken. Kanske är berättelsen svår att få ner på film?
Hoppas du gillar den!

Min favoritfilm i Harry Potter. Saknar regissören för enligt mig borde han regissera hela Harry Potter serien. Harry Potter blev mycket sämre sen de bytte i trean. Han förvandlade boken till bättre. Om han hade tagit med dödsdagsfesten skulle han också gjort den väldigt bra, för den saknade jag också.

Om man läst boken , så blir man nog lite besviken. precis som kim sa därnere , om Nick's dödsdagsfest vilket jag skulle viljat ha med. det skulle gjort filmen ännu bättre. annars är filmen en riktig toppenfilm , älskar den. men inte den bästa i serien :)

En lika spännande film på sagan om Harry Potter, Ron och Hermione som vanligt efter boken. Ett perfekt filmval för dom yngre med den underhållande husalfen Dobby och en quidditch match mellan Harry och Draco mot en dunkare lyser upp en lyckad uppföljare i den enorma sagan. Saknar bara mer händelser med Neville och Huvudlöse Nick s Dödsdagsfest.

Min absoluta favorit utav alla hp filmer. Storyn är fantastik! Så mycket händer, riktigt bra manus. Verkligen den bästa hp filmen enligt mig.

magin fortsätter. en mycket bra upföljare till HP1.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »