Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...

Recensioner av Harry Potter 7: Harry Potter och dödsrelikerna - del 2

(DVD - Svenskt omslag)

39 kr
(169 kr)
Antal

-76%

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar – Fraktklass A

Ingår i kampanj:

Mest hjälpsamma positiva recension

Thomas (+4 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Harry Potter är den bästa filmserien. Man säger det många gånger men den här gången är det verkligen så. Vad det gäller den här filmen så är det den bästa jag någonsin har sett!! It all ends here...

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

per (-6 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

besviken

Recensioner per sida
Sortera på:

Logga in med e-postadress och lösenord.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maria - 2014-01-14

Mkt bra film, lite mörkare än de andra. Bra avslut på historien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camilla Elisabeth - 2014-01-11

Bra film.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Åke - 2013-09-15

Fick hem sista avsnittet av Harry Potter i brevlådan hemma smidigt utan utlämnande av kod på kort eller annat krångel.
Jag förstår att ungdomarna gillar HP-serien med sina antihjältar som reser sig upp mot övermakten och till sist segrar genom sin sammanhållning. Moraliskt försvarbart våld = bra!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patrik - 2013-06-02

Klart värt att se, men den är mäktigare på bio...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ingela - 2012-10-05

Suverän film! Ett maffigt avslut på en fantastisk filmserie!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mattias - 2012-05-20

Underbar film!! brukar inte gråta till filmer men denna fick mig att väcka starka känslor!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emil - 2012-05-19

Att det här är den sista delen i serien känns ju lite tråkigt, för Harry Potter som helhet är ju en väldigt bra filmserie och jag hade gärna sett att de gjorde några filmer till. Men man kan ju inte få allt, och hur som helst så är ju det här en väldigt bra avslutning av serien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arlene - 2012-04-23

Jättebra, helt makalöst underbar film. Men Harry...
Why u no fix your own wand?? :(

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
per - 2012-04-17

besviken

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kerstin - 2012-03-20

I wonder what Rupert thinks of his face on the cover of the dvd? Awesome movie btw!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gabriella - 2012-01-11

Gänget i film "De vises sten": Harry, Ron, Hermione

Gänget i film: "Dödsrelikerna del 2": Harry, Ron, Hermione, Ginny, Neville, Draco, Luna.

Ett bra slut, men saknar sagan jättemycket.
Titta gärna in på mitt blogginlägg alla Harry Potterfans:

http://stardustnight.pointblog.se/-good-luck-harry-potter-.html

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annika - 2012-01-04

riktigt bra film .den slutr ju bra

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carina - 2011-12-28

Bra slut på en underbar serie

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulf - 2011-12-09

En av dom absolut bästa filmen i Harry potter serien. Det är ett perfekt sluta på en väldigt bra serie. Det är mycket mer spännande i del 2 än del 1 för att i del 1 så är all handling om horrocruxen han hittade i grottan med dumbledore men i del 2 så förstör dom resten av dom och man får veta varför snape inte gillade Harrys pappa. Ett perfekt slut. 5/5. /Max 13 år

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
henrik - 2011-12-08

bra mycket bättre än del 1 ett värdigt slut

50 kr rabatt på ditt nästa köp

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor