Harry Potter 7: Harry Potter och dödsrelikerna - del 2

DVD - Svenskt omslag

Harry Potter 7: Harry Potter och dödsrelikerna - del 2
Tipsa en vän
59 kr
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
I den storslagna finalen eskalerar kampen mellan det goda och det onda i trollkarlarnas och häxornas värld till ett fullskaligt krig. Mycket står på spel och ingen går säker. Men det kanske blir Harry som får göra den slutgiltiga uppoffringen när den sista uppgörelsen med Lord Voldemort når sin klimax. Allt slutar här.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska, Italienska Längd (min): 130
Text: Danska, Finska, Isländska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Äventyr / Fantasy, Familj, Drama Releasedatum: 2011-11-16
Originaltitel: Harry Potter 7: Harry Potter and the Deathly Hallows Part II Region: 2 (Europa)
Regissör: David Yates Åldersgräns: 11 år
Inspelningsår: 2011
Skådespelare: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint Extramaterial: Extrascener
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 44 Genomsnittsbetyg: 4,7
84%
9%
0%
2%
5%

Mest hjälpsamma positiva recension

Thomas

Harry Potter är den bästa filmserien. Man säger det många gånger men den här gången är det verkligen så. Vad det gäller den här filmen så är det den bästa jag någonsin har sett!! It all ends here...

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

per

besviken

Mkt bra film, lite mörkare än de andra. Bra avslut på historien.

Bra film.

Fick hem sista avsnittet av Harry Potter i brevlådan hemma smidigt utan utlämnande av kod på kort eller annat krångel.
Jag förstår att ungdomarna gillar HP-serien med sina antihjältar som reser sig upp mot övermakten och till sist segrar genom sin sammanhållning. Moraliskt försvarbart våld = bra!

Klart värt att se, men den är mäktigare på bio...

Suverän film! Ett maffigt avslut på en fantastisk filmserie!

Underbar film!! brukar inte gråta till filmer men denna fick mig att väcka starka känslor!

Att det här är den sista delen i serien känns ju lite tråkigt, för Harry Potter som helhet är ju en väldigt bra filmserie och jag hade gärna sett att de gjorde några filmer till. Men man kan ju inte få allt, och hur som helst så är ju det här en väldigt bra avslutning av serien.

Jättebra, helt makalöst underbar film. Men Harry...
Why u no fix your own wand?? :(

besviken

I wonder what Rupert thinks of his face on the cover of the dvd? Awesome movie btw!!!

Gänget i film "De vises sten": Harry, Ron, Hermione

Gänget i film: "Dödsrelikerna del 2": Harry, Ron, Hermione, Ginny, Neville, Draco, Luna.

Ett bra slut, men saknar sagan jättemycket.
Titta gärna in på mitt blogginlägg alla Harry Potterfans:

http://stardustnight.pointblog.se/-good-luck-harry-potter-.html

riktigt bra film .den slutr ju bra

Bra slut på en underbar serie

En av dom absolut bästa filmen i Harry potter serien. Det är ett perfekt sluta på en väldigt bra serie. Det är mycket mer spännande i del 2 än del 1 för att i del 1 så är all handling om horrocruxen han hittade i grottan med dumbledore men i del 2 så förstör dom resten av dom och man får veta varför snape inte gillade Harrys pappa. Ett perfekt slut. 5/5. /Max 13 år

bra mycket bättre än del 1 ett värdigt slut

En mycket bra film med mycket dueller på Gringots och Hogwarts. Neville blir liksom en ledare för DA i den här filmen med Gryfindors svärd och visar till slut sitt mod, Harry Potter filmen är bra, men slutstriden mellan honom och Voldermort är en förnyad händelse som inte förekom i boken på sama sätt ute på Enétre gården till skilnad från bokens händelse i stora salen. En perfekt avslutning på en magisk saga.

Världens bästa film.

Harry Potter är den bästa filmserien. Man säger det många gånger men den här gången är det verkligen så. Vad det gäller den här filmen så är det den bästa jag någonsin har sett!! It all ends here...

Jag kan inte fatta att det är över nu - den bästa filmserie som någonsin skapats. Jag grät ögonen ur mig på bion och anser att de inte kunde ha avslutat filmerna om Harry Potter på ett bättre sätt. Denna film måste ses!

den bästa harry Potter filmen jag har sett. jag grät på bion för den var så bra och det var mycket drama i filmen. dom gjorde ett bra slut på harry potter.

Fantastisk film!
Alla filmer är det, men denna sista film var helt otrolig. Bra avslut!

Alltså, finalen av Harry Potter kunde inte bli bättre! Precis vad man kunde förvänta sig, ett bättre slut gick inte att få! Det var magiskt, helt klart magiskt! Jag grät som fan på bion, och filmen är så jäkla grym!

Harry Potter forever <3

Den här var den bästa film av harry potter delen, jag måste köpa den bara när den kommer ut.

Måste säga att Dödsrelikerna är den bästa ur Harry Potterserien. Scenen med Harry och Voldermort i slutet är så gripande. Fantastiskt bra gjord.

älskar den!

Vad kan jag säga annat än att Harry Potter regerar!!, superb avslutning på en makalöst bra serie.

så bra som man kunnat hoppats.

Jag har egentligen aldrig gillat harry potter, men denna film är helt klart en perfekt avslutning!!!

Riktigt bra film, klart den bästa i serien!!!!

vilken avslutning! inte lika bra som förväntat...men för tusan! en av de bästa filmerna som nånsin gjorts och 100000 gånger bättre än del 1. det var så länge sedan jag läste boken, så jag minns inte så måmga likheter och vilka sekvenser som skuljer sig från boken, men det gör in get! från första början känns filmen en aning seg, men man kommer snabbt in i handlingen. bäst i HP-serien. bäst... bäst... bäst... bäst (200 år senare) bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...bäst... bäst... bäst...bäst...

/Arvid, 13 år

Världens bästa film!!!!

Helt underbart film. En måste att se

Verkligen en bra film ! den håller måttet på mina förväntningar. Så otroligt spännande och det är kul att se att Hermonie & Ron finally blir ett par. Neville har verkligen växt för mig. Förr var han i bakgrunden hela tiden men nu fick han vara med så otroligt mycket vilket gjorde filmen väldigt väldigt bra ! Hela filmen är jättebra verkligen !

En otroligt bra film!! Absolut den bästa i hela serien och faktiskt en av de bästa filmer jag sett. Den överträffade mina förväntningar och det var ett riktigt bra avslut på serien. Förstår inte hur NÅGON kan vara besviken! :)

Jag förstår inte vad folk ser iden här filmen. Jag trodde att jag hade sett den sämsta Potter-filmen när jag såg Halvblodsprinsen, men den här tog ta mig sjutton priset. Den var rent ut sagt löjligt dålig, helt patetisk. Jag får hålla med Max faktiskt, en stor ofantlig besvikelse. Del 1 hade åtminstone NÅGRA bra scener.
Nu till varför den är så dålig (enligt mig):
1. För många, onödiga och dåliga ändringar i storyn
2. Extremt mycket viktig dialog var bortklippt i filmen, ersatt med extra action
3. ALLDELES för stor satsning på specialeffekter. En del scener var bara löjliga med alla sina effekter
4. Humor kastades in varstans där den absolut inte passade (mitt i en del dramatiska scener t.ex.)
5. Noll % Harry Potter-känsla
6. All tillsatt/förlängd action kändes väldigt plumt gjord
7. Slutet hade kanske funkat på en film, men inte en film som ska avsluta en film-svit som pågått i 10 år!!! Totalt värdelöst!

Sammanfattningsvis så tycker jag att den här filmen bara är en ända stor hög med specialeffekter och action som varken imponerar eller ger någon bra filmkänsla. Allt känns bara plumt och hastigt gjort.
Jag vill också säga det här: Bara för att vi KAN använda specialeffekter idag betyder inte det att vi måste använda dem HELA TIDEN.
Det sista jag vill säga tillägnar jag regissören och resten av filmskaparna: Var det här allt ni kunde komma upp med? Pinsamt dåligt!!!

Den var grymt superduper bra!!!!!!!!!!! 2 timmar av glädje!!

Älskar den så mycket!!!
Bästa filmen jag någonsin sett!!!!
Harry Potter är så sjukt snygg!!!

Fy J***** Vad bra denna film var!!
Bara Älskar den!

Sista och BÄSTA filmen utav alla hp-filmerna!
Är otroligt nöjd med denna avslutande filmen. Otroligt nöjd :)

Super bra film! Jätte bra, värd den långa väntan från första delen! 5 av 5, helt klart!

Jag är besviken, jag är nästintill uttråkad. Jag har alltid gillat filmerna om Harry Potter och även om förväntningarna var stora inför denna final av åtta filmer så vill jag bara såga den totalt och det känns märkligt. Media har hyllat filmen, vanligtvis är de ju rätt kritiska till HP-filmerna. De jag känner som sett den gillar filmen jättemycket både de som läst och inte läst böckerna, men jag då?

Det är inte ofta det händer men redan en kvart in i filmen satt jag och vred på mig lite i biostolen, med en attityd av "jaha?". Snyftade i åtminstone två scener (tack vare en förskriven storyn i sig) och ifall inte epilogen varit så fin hade detta varit en solklar 1 av 5 i betyg. Men varför reagerar jag så kritiskt då?

Filmeffekterna i 3d sitter bra, filmmusiken är stämningsfull och skådespelarna är fruktansvärt bra. Men skådespelarna kan inte rå för att filmskaparna (manusförfattare/regissör) så totalt förlöjligar en av de finaste sagor som finns. Hur svårt ska det egentligen vara, hitta inte på scener som inte finns och för allt i världen förlöjliga inte scener bara för att något barn ska få skratta en sekund. Detta är riktigt irriterande och även om scener jag sett fram emot höll måttet så var det inte mer än just en jaha-upplevelse, i det stora hela.

Men tack vare lysande skådespelarinsatser får jag ändå ge filmen 2 av 5 i betyg. Filmskaparna hade två filmer på sig att förmedla den sista boken, de gjorde en bra upptakt med Part 1. Jag hade tänkt se denna film på bio igen men jag är rätt tveksam nu faktiskt. Kanske har jag sett för mycket av filmvärldens Harry Potter, kanske finns det inget att överraska med längre? Om så är fallet, så är det endast bra att den sista filmen nu är till enda. // Max Colliander

Kan inte beskriva denna filmen med ord, tror man själv måste se och uppleva den för att förstå vad jag menar! så otroligt mycket känslor! Jag fick verkligen alla svar jag ville ha och är supernöjd! Kunde inte bli bättre avslut på serien! 5 av 5!

hyggligt bra avslut på en underbar serie filmer! Kan starkt rekommendera den. Såg den inte i 3D, men det behövdes inte. Mycket action, mycket kärlek och sorg, men även en hel del frågor som blir besvarade från hela serien. Fem av fem möjliga! UNDERBAR!

Tyvärr räcker bara betygskalan till 5 st C men jag hade lätt vilja ge denna film ett högre betyg än så. Denna film är precis som man väntade sig den bästa i harry potter-serien. Den spontana känslan efter att man hade kommit ur ur biosalongen var: gud var bra den var,gud vad nöjd jag är.

Sjukt sjukt bra film, lätt den bästa, dom för dom här 10 åren harry potter !

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 80/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 59/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 5/mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 42/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »