Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna (+ Digital Copy) (2 disc)

DVD - Svenskt omslag

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna (+ Digital Copy) (2 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr

Hela gänget från de första två ICE AGE-filmerna är tillbaka i ett äventyr av förhistoriska proportioner: ICE AGE 3 - DET VÅRAS FÖR DINOSAURIERNA. Scrat fortsätter sin outtröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första babymammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid blir stolt mamma till tre dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Detta visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinosaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck. Digital Copy: Den digitala kopia är en laglig digital fil som laddas ner till en dator och/eller en portabel mediespelare, som gör det möjligt för konsumenter att lagligt få tillgång till en högkvalitativ digital version av en film.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska, Finska, Svenska  Längd (min): 90 
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Äventyr / Fantasy, Tecknat/animerat, Familj, Trailer, Barn, Family Funtastic  Releasedatum: 2009-12-02 
Originaltitel: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Carlos Saldanha   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 2009     
Skådespelare: Chris Wedge, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Ray Romano   Extramaterial:  
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 4,4
57%
29%
14%
0%
0%

Ice Age, Den bästa teckande filmen SKAPAD! :D Så gudomligt rolig, rollerna,det tecknade och själva konceptet men även manuset/historien. Allt är så perfekt som det bara kan bli. Riktigt rolig. Finns ingen roligare tecknad film än den här,det kan jag lova. Ice Age är en film som är värd att minnas i framtiden. En minnesvärd film.

+ Att alla Filmerna av Ice Age serien är riktigt bra. Allihop. Därför är det helt klart full poäng.

En riktig rolig film man får verkligen skrattanfall :).

Denna är bara bäst!!!!!

Mycket rolig film med de gamla karaktärerna och några nytillskott, föredrar den engelskspråkiga men den med svenskt tal funkar också. Skrattade högt vid ett flertal tillfällen , detta trots att jag första gången jag såg den satt ensam och tittade

Den roligaste av dom tre enligt mig... En bra animerad film med några sköna nya karaktärer och omskiftning i fokus på de kvarvarande...
Skrattade hur som helst gott många gånger...!

Riktigt rolig film! Var lagom förtjust i ettan, tyckte sådär om tvåan men denna var verkligen rolig. Både jag och sambon satt och skrattade högt flera gånger.

Vi tittade på den med engelsk tal.

Väldigt bra film, manus, bild är topp men ljud blir kasst då Engelska endast finns i stereo. Blir betyg tre pga ljudet, borde inte behöva vara så idag. Rekommenderas, barnen skrattade och tjöt.