Inception (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Inception (Blu-ray)
Tipsa en vän
59 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Frakt: 29 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
Ingår i kampanj: 4 filmer för 200 kr
En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: DTS HD - Master Audio Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk, HD 1080p
Språk: Engelska, Spanska Längd (min): 147
Text: Danska, Finska, Isländska, Norska, Spanska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Action, Science Fiction, Thriller Releasedatum: 2010-12-08
Originaltitel: Inception (Blu-ray) Region: 2 (Europa)
Regissör: Christopher Nolan Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2010
Skådespelare: Leonardo Dicaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine, Lukas Haas Extramaterial:
    - EXTRACTION MODE – Infitrate the Movie’s Imaginative Landscape to Learn How Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio and the Cast and Crew Designed and Achieved the Film’s Signature Moments
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 22 Genomsnittsbetyg: 4,2
55%
32%
0%
5%
9%

Mest hjälpsamma positiva recension

Liz

Inte konstigt att Gunnar hade svårt att följa storyn om han delade upp den i etapper. Knappast en "pang pang" film, utan en film med väldigt mycket story, så alla Steven Seagal fanatiker kan kolla vidare. :P
Delvis kryptisk men följer hela tiden en röd tråd, men man måste aktivt titta för att hänga med. Som någon tidigare skrivit krävs en extra genomtittning för att förstå precis allt om man inte läst boken. Tycker till och med att den blev bättre andra gången jag såg den.

Rekommenderas starkt

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Mattias

Filmen är superb men denna Blu-ray-versionen är den slaktade versionen med minimalt extramaterial och med en BD-Live med endast gammla trailers på. Om du vill ha extramaterial till din film så är denna versionen värdelös. Köp den brittiska versionen istället.

Cool film där man måste hänga med hela tiden.

En film med WOW-upplevelse och riktigt bra musik!

Imponerande ljud med DTS-MA, sen filmen bra också.

Christopher Nolan leverar somv vanligt, lätt en av mina favoritfilmer. Bör ses flera gånger för att i kunna kunna njuta av den till fullo

Det är sällan DiCaprio gör en dålig film och även denna gör han en inte besviken. En riktig kvalitetsfilm med högt balanserat tempo hela vägen i mål. Som dessutom bjuder på lite hjärnjympa. Måste ses!

Den här filmen är ett sant mästerverk och en av absolut bästa filmerna som gjorts under 2000-talet. En aning komplicerad är den väl, men den är inte alls så svår att förstå som en del påstår. Är man bara någorlunda insatt i vad lucid dreams (="klardrömmar") är så borde man ju förstå den här filmen.

Det här är film med mycket action, coola specialeffekter, djupa frågor och väldigt bra skådespeleri. En väldigt sevärd film.

Svår att förstå? Nja... Om du är helt inne i filmen och verkligen försöker förstå den så borde det inte vara några problem. Kan dock kräva en andra titt om man har svårt för att fokusera sig och därför missar vissa saker eller om man sysslar med annat samtidigt.
Mycket bra film och Joseph Gordon-Levitts _stora_ genombrott. Han har ju gjort väldigt många mindre men bra filmer tidigare så det är kul att han äntligen får så stora filmer som han förtjänar.

Bra men, svår att förstå.

Väldigt bra film.
Om du gillar filmer som har bra handling, som börjar med inget, och sedan bygger upp till något otroligt bra. Då är denna filmen för dig.

Kvalitén på filmen var väldigt bra, bra för filmkväll.
Popcorn + denna film, räddade mig helg!

En av dom sämsta filmerna jag har sett. Otroligt utdragen och väldigt seg. Jag slumrade till ett antal gånger när den gick på bio. Gav den ett försök hemma men inte blev den bättre där. Det kändes som att man likväl kunde ligga och läsa en bok för den innehöll inget annat än handling som inte va speciellt bra heller.

Filmen är superb men denna Blu-ray-versionen är den slaktade versionen med minimalt extramaterial och med en BD-Live med endast gammla trailers på. Om du vill ha extramaterial till din film så är denna versionen värdelös. Köp den brittiska versionen istället.

Inte konstigt att Gunnar hade svårt att följa storyn om han delade upp den i etapper. Knappast en "pang pang" film, utan en film med väldigt mycket story, så alla Steven Seagal fanatiker kan kolla vidare. :P
Delvis kryptisk men följer hela tiden en röd tråd, men man måste aktivt titta för att hänga med. Som någon tidigare skrivit krävs en extra genomtittning för att förstå precis allt om man inte läst boken. Tycker till och med att den blev bättre andra gången jag såg den.

Rekommenderas starkt

Detta måste nog vara den sämsta eller bland det sämsta filmer jag någonsin sett. Var tvungen att dela upp den i etapper för jag ville följa den till slutet. Helt avsaknad av någon vettig handling eller röd tråd som gav en iver att se fram emot upplösningen. Rekommenderas inte om man nu inte älskar pangpang blandat med hysteriska gräl.
Visst var effekterna paraktfulla, men det blev bara för många upprepningar. Drygt 2 timmar av detta ger ingen bra upplevelse.

Superbra film. Det gäller att hänga med men gör man det så är det en riktig filmupplevelse!

Här gäller det att hänga med i svängarna, en film som kräver ens fulla uppmärksamhet. men den griper tag om en så det är inte svårt att uppslukas av handlingen vilket e ett bra betyg. Den drömska känslan i filmen om vad som e dröm o vad som e verklighet får en att undra lite. Bra sådespeleri och bra effekter. men gillar Dicaprios rollprestation bättre i Shutter Island. Han känns att gå lite för mycket på rutin i denna roll. Men annars e detta en toppen film!!

vad är dröm och vad är verklighet? det är en fråga som jag ställde mig själv många gånger under tiden jag tittade på denna film, samtidigt som hag började unra om jag själv verkligen var förlorad i drömmarna. Christopher Nolan har helt klart skapat ett mycket komplicerad och samtidigt väldigt genomtänkt mästerverk att fördjupa sig i, som innehåller skådespelarinsatser du sent kommer att glömma. jag trodde först att denna film skulle likna de nya Batman-filmerna, men jag hade helt fel. anledningen till att jag först trodde detta, var att det är samma regissör, och att att jag tycker att Nolan presenterade Batman-filmerna på ett alldeles speciellt och mästerlikt sätt. självklart är denna film också ett mästervark, och får bara inte undvikas! jag levde mig verkligen in i handlingen, även fast jag inte förstod nånting av den alls. men i slutet klarnar det, och är OTROLIGT spännande! Leonardo DiCaprio och hans kollegor är bara bäst på att skapa denna olidliga spänning. samanfattning: denna film är inte bara otroligt bra, utan också den mest spännande jag någonsin sett. men en uppföljare skulle bara sabba allt, så jag hoppas att dom nöjer sig med den här. fantastiskt. 5/5!

Otroligt bra film. Storyn är genomtänkt som få, specialeffekterna och skådespelarinsatserna är enastående. Ljud och bild är i toppklass!

Ganska just rulle. Behöver genomses fler gånger för att haja allt.

Mycket bra men känns som den är lite för mycket höjd upp till skyarna. Smart film med häftiga scener.

Givet köp på Blu-Ray. Denna och Avatar är absolut bästa blu-ray filmerna! Denna film är ett sjukt nyskapande tänk. Riktig grym. Rekommenderas för alla er som inte hatar scifi.

Såg denna på bio och kommer klicka hem den här så fort den kommer ut. Bra effekter, grymma karaktärer och en genomtänkt handling. Längtar tills man ser den för andra gången!

Mycket se värd, häftiga effekter, toppen roller, grym idé! Bli inte förvirrad om ni inte hänger med i början av den, det gjorde ingen!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 80 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 59 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »