ANNONS
Öppna dagens lucka

Inception (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Inception (Blu-ray) (Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.

Ljud: DTS HD - Master Audio  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk, HD 1080p 
Språk: Engelska, Spanska  Längd (min): 147 
Text: Danska, Finska, Isländska, Norska, Spanska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Science Fiction, Thriller  Releasedatum: 2010-12-08 
Originaltitel: Inception (Blu-ray)  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Christopher Nolan   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2010     
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine, Lukas Haas   Extramaterial:
    - EXTRACTION MODE – Infitrate the Movie’s Imaginative Landscape to Learn How Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio and the Cast and Crew Designed and Achieved the Film’s Signature Moments
 
Antal recensioner: 22 Genomsnittsbetyg: 4,2
55%
32%
0%
5%
9%

Mest hjälpsamma positiva recension

Robin

Väldigt bra film.
Om du gillar filmer som har bra handling, som börjar med inget, och sedan bygger upp till något otroligt bra. Då är denna filmen för dig.

Kvalitén på filmen var väldigt bra, bra för filmkväll.
Popcorn + denna film, räddade mig helg!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Mattias

Filmen är superb men denna Blu-ray-versionen är den slaktade versionen med minimalt extramaterial och med en BD-Live med endast gammla trailers på. Om du vill ha extramaterial till din film så är denna versionen värdelös. Köp den brittiska versionen istället.

Cool film där man måste hänga med hela tiden.

En film med WOW-upplevelse och riktigt bra musik!

Imponerande ljud med DTS-MA, sen filmen bra också.

Christopher Nolan leverar somv vanligt, lätt en av mina favoritfilmer. Bör ses flera gånger för att i kunna kunna njuta av den till fullo

Det är sällan DiCaprio gör en dålig film och även denna gör han en inte besviken. En riktig kvalitetsfilm med högt balanserat tempo hela vägen i mål. Som dessutom bjuder på lite hjärnjympa. Måste ses!

Den här filmen är ett sant mästerverk och en av absolut bästa filmerna som gjorts under 2000-talet. En aning komplicerad är den väl, men den är inte alls så svår att förstå som en del påstår. Är man bara någorlunda insatt i vad lucid dreams (="klardrömmar") är så borde man ju förstå den här filmen.

Det här är film med mycket action, coola specialeffekter, djupa frågor och väldigt bra skådespeleri. En väldigt sevärd film.

Svår att förstå? Nja... Om du är helt inne i filmen och verkligen försöker förstå den så borde det inte vara några problem. Kan dock kräva en andra titt om man har svårt för att fokusera sig och därför missar vissa saker eller om man sysslar med annat samtidigt.
Mycket bra film och Joseph Gordon-Levitts _stora_ genombrott. Han har ju gjort väldigt många mindre men bra filmer tidigare så det är kul att han äntligen får så stora filmer som han förtjänar.

Bra men, svår att förstå.

Väldigt bra film.
Om du gillar filmer som har bra handling, som börjar med inget, och sedan bygger upp till något otroligt bra. Då är denna filmen för dig.

Kvalitén på filmen var väldigt bra, bra för filmkväll.
Popcorn + denna film, räddade mig helg!

En av dom sämsta filmerna jag har sett. Otroligt utdragen och väldigt seg. Jag slumrade till ett antal gånger när den gick på bio. Gav den ett försök hemma men inte blev den bättre där. Det kändes som att man likväl kunde ligga och läsa en bok för den innehöll inget annat än handling som inte va speciellt bra heller.

Filmen är superb men denna Blu-ray-versionen är den slaktade versionen med minimalt extramaterial och med en BD-Live med endast gammla trailers på. Om du vill ha extramaterial till din film så är denna versionen värdelös. Köp den brittiska versionen istället.

Inte konstigt att Gunnar hade svårt att följa storyn om han delade upp den i etapper. Knappast en "pang pang" film, utan en film med väldigt mycket story, så alla Steven Seagal fanatiker kan kolla vidare. :P
Delvis kryptisk men följer hela tiden en röd tråd, men man måste aktivt titta för att hänga med. Som någon tidigare skrivit krävs en extra genomtittning för att förstå precis allt om man inte läst boken. Tycker till och med att den blev bättre andra gången jag såg den.

Rekommenderas starkt

Detta måste nog vara den sämsta eller bland det sämsta filmer jag någonsin sett. Var tvungen att dela upp den i etapper för jag ville följa den till slutet. Helt avsaknad av någon vettig handling eller röd tråd som gav en iver att se fram emot upplösningen. Rekommenderas inte om man nu inte älskar pangpang blandat med hysteriska gräl.
Visst var effekterna paraktfulla, men det blev bara för många upprepningar. Drygt 2 timmar av detta ger ingen bra upplevelse.

Superbra film. Det gäller att hänga med men gör man det så är det en riktig filmupplevelse!

Här gäller det att hänga med i svängarna, en film som kräver ens fulla uppmärksamhet. men den griper tag om en så det är inte svårt att uppslukas av handlingen vilket e ett bra betyg. Den drömska känslan i filmen om vad som e dröm o vad som e verklighet får en att undra lite. Bra sådespeleri och bra effekter. men gillar Dicaprios rollprestation bättre i Shutter Island. Han känns att gå lite för mycket på rutin i denna roll. Men annars e detta en toppen film!!

Relaterade produkter

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »