IT (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

IT (Blu-ray)
Tipsa en vän
199 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  Kommande

Frakt: 29 kr

Preliminärt releasedatum:  2018-01-22

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Bevaka

Stephen Kings läskiga mästerverk väcks till liv igen för en ny generation. Sju unga vänner slår sig samman för att bekämpa ett skrämmande övernaturligt väsen som har hemsökt deras småstad i århundranden. IT tar skepnaden som den dansande clownen Pennywise, och ger liv till allas största rädslor. Det enda sättet som ungdomarna kan överleva IT är tillsammans.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Atmos, DTS HD - Master Audio 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Språk: Engelska, Ungerska, Turkiska Längd (min): 134
Text: Arabiska, Danska, Finska, Isländska, Norska, Portugisiska, Turkiska, Svenska Beräknad leveranstid: Kommande
Kategori: Drama, Rysare, Thriller Releasedatum: 2018-01-22
Originaltitel: IT / DET / SE Region: 2 (Europa)
Regissör: Andrés Muschietti Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2017
Skådespelare: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jaeden Lieberher, Javier Botet, Megan Charpentier, Nicholas Hamilton, Sophia Lillis Extramaterial:
 • Pennywise Lives! Discover how Bill Skarsgård prepared to portray the primordial creature known as Pennywise the Dancing Clown. 
 • The Losers' Club Get up close and personal with the teenage stars of IT as they bond together during the film's production. 
 • Author of Fear Stephen King reveals the roots of his best-selling novel, the nature of childhood fear, and how he created his most famous monster, Pennywise. 
 • Deleted Scenes Eleven deleted or extended scenes from the film.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4,3
67%
17%
0%
17%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Marcus

IT (Blu-ray) - Ville inte ha några större förväntningar på filmen men jag blev positivt överraskad av hur fängslande filmen va! Självklart handlar det om en personlig vy men jag är ganska kräsen gällande skräckfilmer. Med en brinnande story från första minut till strålande skådespelare (unga som äldre), så vågar jag ge denna en 5a!
+ i kanten för Skarsgårds Pennywise!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

anders

Nähä.. hade såna förväntningar....Första timmen hände typ inget o sen var det små läskigt men inget man hoppade till av så, nääää en stor besvikelse

Riktigt bra film! Hoppade hit o dit i bio stolen när det hände spännande saker. Välspelad och välgjord!!

Ja ja men. IT är år 2017s stora skräckfilm. Och den levererar verkligen det man förväntade sig. I denna version har man valt att ta med ytterligare lite mer saker ifrån boken som man inte hade med i miniserien. IT är precis lika skrämmande i denna filmversionen vilket är naturligtvis tack vare ett utmärkt skådespel av Bill Skarsgård. Dom andra yngre skådespelarna är också övertygande bra och man följer bokens första hälft ganska bra. För mig som har läst boken så var denna filmen ingen besvikelse. IT är inte bara en skräckfilm, det är en film som bland annat speglar kärlek, utanförskap och hur det kan vara att växa upp i en småstad. IT är en utmärkt skräckfilm som definitivt är värd att se mer än en gång tycker jag.

Jag gillade den skarpt. Den var väl inte jätteskrämmande men det var en bra stämning genom hela filmen. Bill Skarsgård gjorde det sjukt bra som Pennywise. Den är värd att se. IT måste om man inte har sett den.

Såg filmen två gånger på bio, och den blir bara bättre och bättre. Andy Muschietti har regisserat en rolig, tragisk, romantisk och isande läskig skräckfilm. Manuset av Chase Palmer, Cary Fukunaga och Gary Dauberman är extremt välskrivet. Filmen balanserar vackert mellan humor, drama och skräck, och karaktärerna är enormt välskrivna. Det blir fantastiskt roligt mellan varven. Det är synnerligen Richie som står för humorn.

Jag vill även skänka stort beröm till skådespelarna som gör fenomenala prestationer. I synnerhet är det Bill Skarsgård som gör sitt livs roll som Pennywise. Det är framför allt scenen med Georgie i början där Bill verkligen visar vad han går för. Bill gör en monumental insats, och jag hoppas innerligen att han blir Oscarsnominerad.

Det blir 5 av 5 till IT. En underbar film, samt bland årets absolut bästa.
Rekommenderas varmt!

IT (Blu-ray) - Ville inte ha några större förväntningar på filmen men jag blev positivt överraskad av hur fängslande filmen va! Självklart handlar det om en personlig vy men jag är ganska kräsen gällande skräckfilmer. Med en brinnande story från första minut till strålande skådespelare (unga som äldre), så vågar jag ge denna en 5a!
+ i kanten för Skarsgårds Pennywise!

Nähä.. hade såna förväntningar....Första timmen hände typ inget o sen var det små läskigt men inget man hoppade till av så, nääää en stor besvikelse

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 127/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 95/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 70/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 47/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »