Johan Falk - Leo Gaut (Blu-ray)

Blu-ray - Svenskt omslag

Johan Falk - Leo Gaut (Blu-ray) (Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bils sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell (MIKAEL TORNVING), speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk (JAKOB EKLUND) inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut (PETER ANDERSSON), en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan (i fi lmen NOLL TOLERANS), återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information.

Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... JOHAN FALK - LEO GAUT är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk 
Språk: Svenska  Längd (min): 92 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska för hörselskadade  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Thriller, Svensk  Releasedatum: 2012-08-15 
Originaltitel: Johan Falk 4  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Richard Holm   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2009     
Skådespelare: André Sjöberg, Henrik Norlén, Jacqueline Ramel, Jakob Eklund, Marie Richardson, Martin Aliaga, Meliz Karlge, Mikael Tornving, Peter Andersson, Helén Söderqvist   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Mycket bra tack :)

Relaterade produkter