Men in Black III (3D Blu-ray)

3D Blu-ray - Nordiskt omslag

Men in Black III (3D Blu-ray) (3D Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

I Men in Black 3 reser agent J [Will Smith] och agent K [Tommy Lee Jones] tillbaka i tiden. Agent J har varit med om en hel del under sina 15 år med Men in Black, men inget, inte ens utomjordingar, krånglar till det lika mycket för honom som hans partner. Men när K:s liv och planetens framtid står på spel måste J resa tillbaka i tiden för att ställa allt till rätta. J upptäcker att universum döljer hemligheter som K aldrig har berättat för honom - hemligheter som avslöjas när han får hjälp av en ung agent K [Josh Brolin] för att rädda sin partner, byrån och mänsklighetens framtid.
Ljud: DTS HD - Master Audio  Bild: Widescreen (2.35:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 101 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Komedi, Science Fiction  Releasedatum: 2012-09-26 
Originaltitel: Men in Black III, Men in Black 3  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Barry Sonnenfeld   Åldersgräns: 11 år 
Inspelningsår: 2012     
Skådespelare: Will Smith, Josh Brolin, Alice Eve, Emma Thompson, Tommy Lee Jones   Extramaterial:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Lättsam film med bra skådespelare, är inte filmad i 3d så det är ingenting som rör sig utanför bildskärmen, men filmen får ett visst djup.

Agent J (Will Smith; Independence Day) blir tvungen att resa tillbaka i tiden för att stoppa en hänsynslös mördare från att döda hans partner Agent K (Tommy Lee Jones; No Country For Old Men). Saker och ting går dock inte som han tänkt sig när han anländer till sena '60-talet. Alla regler åt sidan -blir han tvungen att samarbeta med sin partners yngre version för att stoppa galningen och förhindra jordens undergång. Handlingen lever inte upp till samma slagkraftiga och minnesvärda originalitet som första filmen, men är ett rejält steg upp från tvåan. Så som tidigare 'Men In Black'-filmer levereras det en härlig atmosfär av Sci-Fi blandat med en rejäl dos humor -vilket i det här fallet är vägen till riktigt skön underhållning.

Tempot är lika hög som en jamaican i den här flimen. Det är sällan det saktar ner, men när det väl händer känns det som en befogad paus för publiken att hämta andan för en kort stund.

Läs hela recensionen, bland många andra, på www.filmifokus.com