Midnatt i Paris

DVD - Svenskt omslag

Midnatt i Paris (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr

En romantisk komedi som utspelar sig i kärlekens och drömmarnas stad Paris.

Gil och hans fästmö Inez har följt med Inez föräldrar till Paris, en resa som kommer förändra livet för dem alla. Det står snart klart att de alla har olika förhoppningar med resan. Inez är mest intresserad av att festa och shoppa. Hos Gil väcker Paris snart glömda minnen och han blir allt mer övertygad om att den väg han valt i livet inte är den rätta för honom. En rad oväntade händelser gör honom allt mer övertygad. Resan till Paris ställer många frågor på sin spets och snart är ingenting sig likt.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 94 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Komedi, Romantik  Releasedatum: 2012-01-25 
Originaltitel: Midnight in Paris  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Woody Allen   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody   Extramaterial:  
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 4,1
67%
11%
0%
11%
11%

Mest hjälpsamma positiva recension

Eva

Mycket underbar film, älskade den!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Siri

trodde det skulle vara en romantisk komedi med en massa kärlek och grejer och så är det värsta detektivfilmen om att resa tillbaka i tiden. orkade inte titta färdigt på filmen då besvikelsen och uttråkningen tog över

Jag måste erkänna att jag inte är mycket för Woody Allen och Owen Wilson, men det här är förmodligen den bästa och roligaste filmen om tidsresor som jag har sett sedan "Tillbaka till framtiden". Den är oerhört originell och scenografin är strålande. Filmen blir dessutom bättre om man har läst om exempelvis Hemingway och Fitzgerald.

En värdig vinnare av Oscarn för "Bästa manus".

Glatt överraskad av denna film! Jag tyckte den var väldigt bra :) Passade mig perfekt. Jag gillade att det går bakåt i tiden!

Att det är Woody Allen som skrivit och regisserat filmen borde ha gett mig största varningsklockan. Nu missade jag tyvärr den lilla detaljen och beställde filmen i tron att det skulle vara en härlig romkom. Istället är det en urtråkig film med en meningslös handling. Owen Wilson med fästmö och blivande svärföräldrar ska spendera lite tid i Paris. Owen, som är författare och skriver på en bok, ger sig av på egen hand i stan eftersom det står klart att han och blivande fästmön inte vill samma saker i livet. Han reser då tillbaka i tiden och träffar sina litterära hjältar. Jag vet inte om Woody Allen försöker göra en film för att "hylla" sin idoler, men en bra film blir det inte av detta manus. Jag blir så skitförbannad på filmrecensenter som inte vågar göra annat än att ge en Woody Allen film ett bra betyg. Filmen är urtråkig och manar inte till någon tankeverksamhet alls. Skitkass. Kan man få pengarna tillbaka....? Jag gillar inte heller att det står på beskrivningen att "....något oväntat händer..." Ja, inte är det så speciellt kittlande med denna lilla "timetravel" som bara är fånig!

Ogillar romantiska komedier & Owen Wilson i normala fall men det här var en positiv överraskning! Kan se den om och om igen! Hoppas på uppföljare!

trodde det skulle vara en romantisk komedi med en massa kärlek och grejer och så är det värsta detektivfilmen om att resa tillbaka i tiden. orkade inte titta färdigt på filmen då besvikelsen och uttråkningen tog över

En alldeles glimrande film, vilken nostalgikick och vilka roliga cineastiska grepp, att låta gamla ess som Hemingway, F. SCott Fitzgerald och Gertrude Stein komma till liv efter midnatt. Fina miljöer som vanligt i Woody Allens filmer och denna film får en att vilja boka biljett till Paris i morgon! Kolla också in fotot, det går i en slags ljus brun toning som också skapar stämning. Detta är en av Woody Allens absolut bästa filmer, i klass med Kulregn över Broadway, Manhattan, Annie Hall och Alla säger I love you.
/Fredrik Berndtson

Såg den på bio och älskade den direkt! Kul att ha den på dvd för man kan se den om och om igen!

Mycket underbar film, älskade den!!

Helt fantastiskt bra!!!