Spider-Man Trilogy (3 disc) (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Spider-Man Trilogy (3 disc) (Blu-ray)  (Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Spider-Man

Den blyge studenten Peter Parker (Tobey Maguire) blir biten av en radioaktiv spindel, vilket ger honom fantastiska och unika superkrafter. Men med tiden lär han sig att med sådana krafter, krävs också ett stort ansvarstagande. Peter svär att viga sitt liv åt att bekämpa brottsligheten. The Green Goblin, som egentligen heter Norman Osborn (Willem Dafoe), är Spidermans ärkefiende. Han fick sin demoniska personlighet efter att ett kemiskt experiment exploderat i hans ansikte. Den speciella formeln ökade hans intelligens och styrka men gjorde honom också galen.

Spider-Man 2

Två år har gått sedan den stillsamme Peter Parker (Tobey Maguire) drabbades av olyckan som kom att förändra hans liv och som gav honom en alldeles speciell gåva/förbannelse.

Desperat försöker han hitta balans i sitt liv mellan en vardag som universitetsstuderande och den hemliga identitet som superhjälte han ständigt måste leva med. Han plågas av att behöva bära sin hemlighet ensam och att den ständigt utgör ett hot emot de människor han älskar. Hans gränslösa kärlek till Mary Jane (Kirsten Dunst) växer sig allt starkare och Peter står ständigt inför dilemmat om han ska berätta för henne om sitt hemliga liv eller inte. Vänskapen med Harry Osborn (James Franco) kompliceras av dennes bitterhet och växande hat mot Spider-Man - som bär ansvaret för Harrys pappas död. Till och med Peters älskade faster May, som för en personlig kamp efter maken Bens död, börjar tvivla på sin brorson.

Intrigerna trappas upp. Spider-Mans liv kompliceras ytterligare då en ny fiende dyker upp; den geniale Otto Octavius (Alfred Molina), som blir reinkarnerad till den vansinnige och flerarmade Dr. Octopus...

Spider-Man 3

Spider-Man 3 är ett turbulent äventyr om hemligheter, hämnd, kärlek och försoning. Samma framgångsrika team som i de två föregående publik- och kritikersuccéerna om Spider-Man har samlats och arbetat på SPIDER-MAN 3, både bakom och framför kameran.

Peter Parker lyckas äntligen hitta en balans mellan sin kärlek till MJ och sina uppgifter som superhjälte. Hans nyupptäckta självförtroende sätts dock på svåra prov när han möter de två mest fruktade motståndarna någonsin, vilkas onda krafter och törst efter hämnd hotar Peter och alla han älskar.

Ljud: DTS 5.1  Bild: HD 1080p 
Språk: Engelska  Längd (min):  
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Box, Marvel  Releasedatum: 2012-06-13 
Originaltitel: Spider-Man Trilogy  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Sam Raimi   Åldersgräns:  
Inspelningsår:      
Skådespelare: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, Bill Nunn, Tanya Sinovec, Dawn Marie Anderson   Extramaterial:  
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4,4
60%
20%
20%
0%
0%

Riktigt fin box för dem som gillar spiderman ;)

Jag vet inte vad Daniel fick luft ifrån men han är helt ute och cyklar. Filmerna är klassiska, förutom den 3e som folk har delade meningar om.
Bra pris, bra filmer, mycket bra hemsida!

Mycket bra pris. Filmerna är dock inte i närheten av lika bra som de nya, där framför allt trean sänker helhetsbetyget rejält.

Helt klart värd 199 för bra kvalité för trilogin! Helnöjd. Snålt med extramaterial men det gör absolut ingenting om det bara är filmerna man är intresserad av.

Filmerna kommer i ett vanligt blue-ray fodral den stora varianten. Det är bra bildkvalitet och ljud på filmerna.
Helt klart värt 199kr för dessa filmer.