Spooks - Säsong 1 (2 disc)

DVD - Svenskt omslag

Spooks - Säsong 1 (2 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Tom Quinn (Matthew MacFadyen), är en av MI5:s klarast lysande stjärnor och basar över en grupp agenter inom terroristbekämpningen. I gruppen finns bland andra den unga och karriärhungriga Zoe Raynolds (Keeley Hawes) och Danny Hunter (David Oyelowo). Den nyrekryterade Adam Carter (Rupert Penry-Jones) har ett välbehövligt självförtroende som smittar av sig på den gruppen i det fortsatta arbetet.

Harry Pierce (Peter Firth) är Toms chef och tillhör den gamla skolan. Efter en tidig karriär inom det militära värvades han till MI5 och har jobbat sig upp till sin position. Harry har varit överallt, gjort allt och är mycket respekterad av sin personal. Harry har visserligen både fru och barn, men i själva verket är han gift med sitt jobb och tycks vara där dygnet runt.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 354 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Drama, Thriller, TV-serie  Releasedatum: 2008-03-05 
Originaltitel: Spooks - Season 1  Region: 2 (Europa) 
Regissör: David Wolstencroft   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2002-     
Skådespelare: David Oyelowo, Hugh Simon, Keeley Hawes, Matthew Macfadyen, Megan Dodds, Nicola Walker, Olga Sosnovska, Peter Firth, Raza Jaffrey, Rory MacGregor, Rupert Penry-Jones, Shauna Macdonald   Extramaterial:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%