ANNONS

Star Trek: Voyager Complete Box (45 disc)

DVD - Nordiskt omslag

Star Trek: Voyager Complete Box (45 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

899 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Sju säsonger, hela 170 avsnitt av förtrollande science fiction-underhållning med kapten Kathryn Janeway och hennes besättning på skeppet USS Voyager. Häng med i de desperata, actionfyllda och dramatiska försöken att hitta vägen tillbaka, hem till Jorden. Voyager har belönats med hela 7 Emmys och älskas, förbehållslöst, av fans över hela världen.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min):  
Text: Danska, Norska, Svenska, Ingen finsk textning  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy, Drama, Science Fiction, Box  Releasedatum: 2011-08-17 
Originaltitel: Star Trek: Voyager Complete Box  Region: 2 (Europa) 
Regissör:   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 1995-2001     
Skådespelare:   Extramaterial:  
Antal recensioner: 10 Genomsnittsbetyg: 3,2
40%
10%
0%
30%
20%

Mest hjälpsamma positiva recension

Raymond

Det är nog inget fel på skivorna, oläsligheten beror på att du använder blueray spelare till dvd skivorna som filmindustrin säger är fullt kompatibla med varandra vilket är en tystad lögn.
Jag måste ibland spela upp mina dvd skivor i min dvd spelare då dom krånglar i någon av mina blueray sperlare
En som äger alla startrekboxarna.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

maria

dålig förpackning för skivorna. dvd-skivorna blir repade när man tar ut dom ur de tighta för trånga facken.
Serien är dock toppen!

En så länge är vi väldigt nöjda och vi gillar både serien och dess förpackning. Vi har haft problem med vissa skivor i DS9, alltid 4:e avsnitt på varje skiva, alltid några minuter innan slutet. Det pekar på oläsbarhet på området längs ut på skivan (dvd spelas inifrån och ut). Detta åtgärdade vi med CD/DVD reperations-medel men det går ju bra med Jif också. Visserligen inte bra att det behövs men inte hela världen. Första Voyager skiva var dock perfekt.

Serien är toppen, men den urusla förpackningen som skadar skivorna om man inte byter ut den drar ned betyget.

Jag har köpt alla säsonger var för sig och även i dom förpackningarna finns det skivor som hackar, det är något slags fett på, ta isopropanolsprit som inte skadar plast och gör rent skivorna och gör rent spelaren samtidigt med en rengöringsskiva, det har funkat för mig.
Kjell & company har spriten

Vill tillägga till diskussionen här att jag har en helt vanlig Panasonic dvd-spelare, har köpt samma dvd-box för Star Trek TNG (där bara det hackade på kanske tre avsnitt så inga problem där) och trots detta så var nästan samtliga skivor i denna Voyagerbox såpass dåliga att nästan alla i säsong 4 och 5 hackade. Vissa kunde man inte se mer än halva delen av. Så var det säkert på 30 avsnitt. Verkligen JÄTTEtråkigt. Så stämmer inte att det är folk med moderna spelare eller blueray. Förstörde mycket av glädjen eftersom jag visste att jag antagligen inte kommer att kunna se upplösningen i vartannat avsnitt. Ska se om vi kan få en ny box trots att jag köpte den för ca 6 mån sedan. Den kostade ändå 899 kr :(

Hej! Har tänkt länge att jag måste skriva detta: Jag tvekade på att köpa denna box 2012 pga. att vissa skrivit att diskarna blev repiga/inte funkade. Jag köpte den iaf och chansade. Det visade sig att det inte fanns några fel på skivorna alls. Jag har tagit i och ur dom under ett års tid. Ja, så länge tog de att se alla. Har småbarn som inte vill somna ibland... :-)
Jag fann inga några kvalitetsproblem med diskarna som sagt även om själva förpackningarna är tighta, så jag tror det är hårdvaruproblem/kompabilitetsproblem ni andra som haft strul har upplevt. PS3? Jag har inte Bluerayspelare utan en vanlig Pioneer DVD-spelare från ca 2005. Serien var grymt bra och har förgyllt mina kvällar under 2013. Rekommenderas

Jag älskar denna serien. 5+ till den!
Tyvärr ger jag dåligt totalbetyg p.g.a. förpackningen. Flera repiga skivor, och en hel del avsnitt som ej gått att se... och då är jag ändå bara halvvägs gnom säsong 4 hittills...

ST:Voyager ÄR den bästa tvserien någonsin med intriger, spänning och med en bonus av alla lustiga gubbar, typ som den gammla Dr.Who? serien! Perfect för slöa söndagar:)
Det finns DVD fodral som rymmer 10 skivor som kan packa om i 5 st!

Det är nog inget fel på skivorna, oläsligheten beror på att du använder blueray spelare till dvd skivorna som filmindustrin säger är fullt kompatibla med varandra vilket är en tystad lögn.
Jag måste ibland spela upp mina dvd skivor i min dvd spelare då dom krånglar i någon av mina blueray sperlare
En som äger alla startrekboxarna.

Serien är tillsammans med TNG de absolut bästa av Star Trek, så fullt betyg för det. Men tyvärr är den här förpackningen mycket dålig med skivor repiga och skräpiga och t o m oläsliga på vissa partier.

dålig förpackning för skivorna. dvd-skivorna blir repade när man tar ut dom ur de tighta för trånga facken.
Serien är dock toppen!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »