The Holiday

DVD - Nordiskt omslag

The Holiday (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr

Amanda Woods (Cameron Diaz) bor i Södra Kalifornien och driver en framgångsrik reklambyrå. Iris Simpkins (Kate Winslet) bor i en charmig liten by på den engelska landsbygden och skriver romantiska bröllopskrönikor i Daily Telegraph.

Trots att det rent fysiskt skiljer 1000 mil mellan Iris och Amanda befinner de två kvinnorna i exakt samma själsliga belägenhet: Julen närmar sig och de behöver ta en rejäl paus från sina trassliga kärleksrelationer. Genom en bostadsförmedling på nätet får de kontakt och Amanda och Iris bestämmer sig helt enkelt för att byta hus med varandra över julen. Iris packar sina väskor och tar flyget till Kalifornien, medan Amanda flyttar till den pittoreska engelska landsbygden.

Kulturkrocken är till en början påtaglig, men snart drabbas de båda av en ny omtumlande förälskelse. Amanda faller pladask för Iris snygge bror, Graham, (Jude Law) medan Iris låter sig charmas av filmkompositören Miles (Jack Black). Men snart är julen över och vardagen väntar...

THE HOLIDAY är en charmig romantisk komedi om två kvinnor som hittar tillbaka till sig själva när de släpper taget och kastar sig ut i det okända.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min):
Text: Engelska, Finska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Komedi, Romantik, Julfilmer, Universal  Releasedatum: 2007-04-11 
Originaltitel: The Holiday  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Nancy Meyers   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 2006     
Skådespelare: Cameron Diaz, Edward Burns, Eli Wallach, Jack Black, Jude Law, Kate Winslet, Rufus Sewell   Extramaterial:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Såå himla bra film.

Den bästa julfilmen för hela familjen, helt underbar.