Transformers 3: Dark of the Moon - Limited Edition (3D Blu-ray)

3D Blu-ray - Nordiskt omslag

Transformers 3: Dark of the Moon - Limited Edition (3D Blu-ray) (3D Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-33%

99 kr
Ord. pris 149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 149 kr
Ingår i kampanj: 3 filmer för 199 kr
Ingår i kampanj: Blu-ray för 79 kr
Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna. Upplev 3D när den är som bäst.

Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.

Ljud: DTS HD - Master Audio  Bild: HD 1080p 
Språk: Engelska  Längd (min):  
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy  Releasedatum: 2012-02-08 
Originaltitel: Transformers 3: Dark of the Moon (Blu-ray)  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Michael Bay   Åldersgräns:  
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: Shia LaBeouf, John Malkovich, Ken Jeong, Frances McDormand, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Patrick Dempsey, Josh Duhamel   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

En Actionvåffla i en klass för sig! I tredje och sista filmen går de ALL IN!

Varför blev det en sån kapplöpning till månen på 60-talet egentligen? Jo satelliter visade ett kraschat rymdskepp på månens skuggsida! En "ark", med de sista pusselbitarna från Cybertron; Autobots och Decepticons hemplanet. Båda sidorna tar upp kampen om deras arv från hemplaneten. Sam Witwicky (Shia LaBeouf; Eagle Eye, Disturbia, Wall street '2010) har återigen blivit vänd ryggen av myndigheten, efter att ha räddat världen två gånger. Men konstiga saker börjar hända i hans omgivning. Sam och hans "nya flickvän" Carly (Victoria's Secret modellen Rosie Huntington-Whiteley) tar hjälp av deras gamle vän Agent Simmons (John Turturro; 'O Brother, Where Art Thou?', Zohan). Tillsammans upptäcker de en otäck sanning och gör allt i deras makt för att förhindra en fullskalig utomjordisk invasion!

Handlingen är, liksom tvåan, ganska ditklistrad. De känns aningen "tryhard" och saknar helt samband med föregående filmer. Det är alltid nånting som hänt för länge sedan, som ingen brydde sig om i tidigare film, som helt plötsligt blir jävligt aktuellt. Men bortser man från det är den jävligt bra! Den är inte uppbyggd som en vanlig film med; början, mitten och slut. Utan den har mer en början, mitten, mitten, slut, mitten, mitten, slut, slut. Filmen är lång, väldigt lång! Men inte en minut av de 157 kändes för lång. Det börjar lugnt sen ökar tempot succesivt fram till mitten, följt av närmare en och en halv timme rent ös! När man tror att de är slut, kastas man in i ett nytt klimax i filmen. De bjuds på en del riktigt balla 'slow-mo'-scener mellan varven. Vilket inte blev sämre på en gigantisk bioduk med hög volym och snygga 3D effekter! Det jag saknar i filmen är dock svar! Svar på ett flertal frågor man ställde sig under filmens gång. "När blev dem tillfångatagna?", "hur kom han dit?" osv. Det är mycket möjligt att de beror på dåligt tajmat bortklippta scener, som man får se om man köper Extended Cut. Vilket jag definitivt kommer göra! Detta är en film jag kan tänka mig se många gånger!

kort och gott: En uppföljare med klass. Fullproppad med coola actionscener och häftiga effekter! Med visst överseende för vissa "overkligheter". Följer inte det vanliga schemat, utan fortsätter och höjer tempot varje gång man tror de är slut. "Nya Megan Fox" gör inte plats! Hon passar inte in helt enkelt. Många karaktärer ser sin sista smörjkanna i denna film!

Läs hela recensionen, bland många andra, på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2011/07/transformers-3-dark-of-moon-3d.html