ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Bridesmaids

Video On Demand

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Annie är en brudtärna vars trassliga liv nystas upp då hon leder sin bästa vän Lillian och en grupp av färgstarka tärnor på en vild väg mot äktenskapet. Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för någon man älskar.
Ljud:   Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min): 120 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Komedi  Releasedatum: 2011-11-23 
Originaltitel: Bridesmaids  AKA titel:  
Regissör: Paul Feig   Åldersgräns: 11 år 
Skådespelare: Kristen Wiig, Rose Byrne, Jill Clayburgh, Jon Hamm, Maya Rudolph, Melissa McCarthy, Ellie Kemper, Matt Lucas   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 28160 
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 3,8
22%
56%
11%
0%
11%

Mest hjälpsamma positiva recension

Jessica

Japp, jag skrattade!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Annika

Usel, riktigt dålig film!

Japp, jag skrattade!

Sjukt rolig, man skrattar tills man gråter och gråter tills man får kramp av skrattgråten. Är du på uselt humör, eller allmänt blah, se den här. Frisk och uppiggand med bra skådespeleri.

Gillar verkligen denna film! Se den!

Mycket underhållande! Skrattade så jag grät på vissa ställen. Filmen har även stråk av romantik/drama, så att påstå att det är en kvinnlig motsvarihet till Baksmällan är att ta i. Jag gillade inte Baksmällan alls.

En film absolut värd att se!.

Underhållande och rolig precis en sådan film då du Känner du för att bara lägga dig i soffan och koppla av i din ensamhet efter en stressig dag, så detta är filmen du kan mår riktigt bra av och få dig att slappna av men detta är även en sådan film du helst ser med tjejkompisarna en livad fredagskväll!...

Gillar du inte drama filmer och inte eller oscars vinnande filmer men inte heller b filmer så gillar du denna!. Detta är en film som väl kunde ha varit lite b av sig, men istället gör den till sig en kvalitets film, alltså den är rolig film på det sättet att kunde ha varit b men behåller kvalitén!.

Riktigt kul på sina ställen.

Bra i början, blir lite seg mot slutet. Stundvis rolig, men man måste vara på humör för att kunna njuta av denna film.

Hysteriskt kul dialog! Helt klart underhållande.

Usel, riktigt dålig film!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »