Bullhead

Video On Demand

Bullhead (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Bullhead är en modern noir-thriller inspirerad av det ökända mordet på en belgisk veterinär som inträffade 1995, då Hormonmaffian markerade sin makt i köttindustrin och fick en hel värld att debattera de groteska muskelmonster som kom att kallas belgisk blå. I denna undre värld träffar vi Jacky, en steroidmissbrukande 30-åring som hjälper sin farbror att driva familjens gård - och vars inkomster helt baseras på ett ständigt flöde av illegala hormoner. Allt förvandlas till en mardröm när deras korrupte veterinär föreslår en ny leverantör av steroider som inte bara råkar vara Flanderns mest efterlyste hormonlangare, utan även nyckelfiguren till Jackys brutala förflutna.
Ljud: Dolby Digital 2.0  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Holländska  Längd (min): 124 
Text: Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama  Releasedatum: 2012-08-29 
Originaltitel: Rundskop  AKA titel:  
Regissör: Michaël R. Roskam   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Barbara Sarafian, Kris Cuppens, Jeanne Dandoy   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 30474 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%