Den man älskar

Video On Demand

Den man älskar (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Lena lever ett tryggt och lyckligt liv med sin man Alf. Tillsammans driver de en fiskhandel och ingen som ser Lena kan ana vad hon tidigare har gått igenom för helvete med sin fd man Hannes.En dag vänds hennes liv upp och ned. Ett slumpmässigt möte med Hannes leder till ett känslomässigt kaos för Lena. Hon tycker sig se att han har förändrats, men ingen annan vill tro på att Hannes är en ny och bättre människa. Samtidigt kan hennes nye man Alf bara se på hur hans älskade Lena dras till Hannes som gjort henne så mycket ont.***** Guldbaggevinnare 2007 i följande kategori: Bästa Kvinnliga Huvudroll *****"Den man älskar" är en gripande passionshistoria och ett skakande triangeldrama om okontrollerbara känslor och den operfekta kärleken."Sprakande känslor och ett oerhört driv." -GP
Ljud:   Bild:  
Språk: Svenska  Längd (min): 89 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama, Romantik, Svensk  Releasedatum: 2008-01-30 
Originaltitel: Tempelriddernes skat 3: Mysteriet om slangekronen  AKA titel:  
Regissör: Åke Sandgren   Åldersgräns: 11 år 
Skådespelare: Jonas Karlsson, Rolf Lassgård, Camilla Larsson, Gunilla Johansson, Gustav Hammarsten   Bolag:  
Inspelningsår: 2007  Artikelnummer: 18097 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%