Ironclad (HD)

Video On Demand

Ironclad (HD) (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.

Filmen visas i HD-kvalitet. Vi rekommenderar en bredbandsuppkoppling på minst 10 Mbit/s för bästa upplevelse vid streaming (Se nu). Välj uppspelningsalternativet "Ladda Ner" om du inte uppfyller kravet på bredbandsuppkoppling.

I Ironclad berättas historien om ett av de våldsammaste och mest avgörande ögonblicken i medeltidens England – då några goda män, tempelriddare och krigare kämpade mot alla odds för att försvara sitt land mot en blodstörstande kung med storhetsvansinne. Berättelsen om det förödande slaget om Rochester slott kommer direkt ur historieböckerna och är en verklig historia om ära, handlingskraft och spänning. Med Paul Giamatti (Sideways, Illusionisten), Jason Flemyng, Derek Jacobi (Gladiatorn, The King's Speech), Charles Dance (Scoop, Gosford Park) och Brian Cox (Troja,The Bourne Supremacy).

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 121 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: HD - High Definition 
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy, HD  Releasedatum: 2012-05-09 
Originaltitel: Ironclad  AKA titel:  
Regissör: Jonathan English   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: James Purefoy, Brian Cox, Derek Jacobi, Kate Mara, Paul Giamatti, Jason Flemyng, Mackenzie Crook, Vladimir Kulich   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 29777 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

En brutal och blodig film, där folk slaktas till höger och vänster. Påminner lite grand om The 300, men här är det ett tjugotal tappra på Rochester slott som försvarar sig mot tusen soldater under den halvgalne kungen Johans befäl. Hoppet för de fåtal försvararna står till den stora franska hären, men ska de hinna fram i tid? Tempelriddaren Tomas Mashal ("hjälten") slits också mellan sitt kall till Gud och sin kärlek till slottsfrun, den sköna och intelligenta Sibella.

Ironclad är välgjord och ganska påkostad, och med välkända skådespelare.