Kill List (HD)

Video On Demand

Kill List (HD) (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
I Kill List berättas historien om en före detta soldat som blir lejd mördare och ger sig rakt in i mörkrets hjärta. Åtta månader efter ett katastrofalt jobb i Kiev där han skadades både fysiskt och psykiskt pressas Jay (Neil Maskell) av sin partner Gal (BIFA-belönade Michael Smiley) att ta på sig ett nytt uppdrag. I takt med att de ger sig in i jobbets bisarra och upprörande värld börjar Jays värld att störta samman tills rädsla och paranoia får honom att vackla mot ett fruktansvärt stup. Kill List, lovordad av både kritikerkåren och publiken, är en överväldigande thriller som ger dig lika delar chock och underhållning.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 109 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: HD - High Definition 
Kategori: Rysare, Thriller, HD  Releasedatum: 2012-04-18 
Originaltitel: Kill List   AKA titel:  
Regissör: Ben Wheatley   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Neil Maskell, MyAnna Buring, Michael Smiley, Harry Simpson, Emma Fryer   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 29594 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%