Kingdom of Gladiators

Video On Demand

Kingdom of Gladiators (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
”Kingdom of Gladiators” är ett storslaget actionäventyr i stil med ”300” och ”Clash of the Titans”, där en legendarisk härförare sluter en pakt med en demon för att upprätthålla ära, rikedom och fred i kungariket. När priset visar sig alltför högt, måste en armé av rivaliserande gladiatorer enas i strid för mänsklighetens överlevnad.
Ljud: Dolby Digital 2.0  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 85 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Action  Releasedatum: 2012-06-20 
Originaltitel: Kingdom of Gladiators  AKA titel:  
Regissör: Stefano Milla   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Maurizio Corigliano, Sharon Fryer, Leroy Kincaid, Suzi Lorraine, Bryan Murphy, Matt Polinsky, Annie Social   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 30045 
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Det här var sämsta jag har skådat !! Usch !!!

den som gämför den här filmen med ”300” och ”Clash of the Titans” har nog inte mkt i huvudet!
jag kunde inte ens se färdigt skiten, kvaliten o effekterna känns som filmen är 20år minst, skådespelarna är så B o under all kritik. Jag kunde lika gärna spolat ner dom 40 kr jag la på denna filmen i toaletten, man får ut mer av att stirra in i väggen. budgetten för den här filmen är typ 0! dom som är med i den här filmen får förmodligen betala för att vara med o den som har satt ihopp den är troligtvis en meida elev i årskuss 1 som lånat sin mormors gamla kamera!
Sluta skriva så missvisande beskrivningar av filmer tack!