ANNONS
Bokrea på CDON.COM

Kiss Kiss Bang Bang

Video On Demand

Kiss Kiss Bang Bang (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

29 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Från mannen bakom Dödligt vapen. Det sägs att pengar och kärlek är en omöjlig kombination men Harry Lockhart gör allt för att bevisa motsatsen.Han är en småfifflare som för att rädda sitt eget skinn beger sig till Hollywood. Inför provfilmningen för en roll som kriminalpolis får han hjälp av en riktig privatdetektiv. Nu återstår det bara för Harry att övertyga drömtjejen han just träffat att han är en riktig polis. Men verkligheten överträffar dikten och han är snart huvudperson i ett morddrama. Spelet kan börja! Denna smarta actionkomedi i film noir-stil är producerad av Joel Silver, och Shane Black (Dödligt vapen) har skrivit manus och gör här en strålande debut som regissör. Robert Downey Jr., Val Kilmer och Michelle Monaghan spelar den ofrivilligt sammanförda trion - en blåögd fifflare, en stenhård detektivfjolla och en förhoppningsfull skådespelerska som klamrar sig fast vid sin stora dröm. Kiss Kiss, Bang Bang - roligare än så här blir det inte på film!
Ljud:   Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min): 103 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Action, Komedi, Crime  Releasedatum: 2011-01-01 
Originaltitel:   AKA titel:  
Regissör: Shane Black   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Robert Downey, Jr., Val Kilmer, Corbin Bernsen, Michelle Monaghan   Bolag:  
Inspelningsår: 2005  Artikelnummer: 27299 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »