Liza Marklund: Studio sex

Video On Demand

Liza Marklund: Studio sex (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Filmen kan även hyras i HD-kvalitet!
Till filmen i HD-kvalitet
Mitt på kyrkogården återfinns liket av en ung kvinna från strippklubben Studio Sex. Vid första anblicken liknar det hela en okomplicerad tragedi. Men det visar sig att en högt uppsatt politiker har besökt Studio Sex samma kväll och han är snart misstänkt för mordet. Fallet väcker minnen till liv för kriminalreporter Annika Bengtzon, från ett förflutet hon helst vill glömma. Hon blir besatt av att avslöja den unga flickans mördare allt medan hon långsamt sjunker allt djupare ner i Stockholms undre värld. Liza Marklund har med sina världsberömda böcker om kriminalreportern Annika Bengtzon etablerat sig som en av Nordens absolut största deckardrottningar. ”Studio Sex” är den tredje filmen i en serie med sex filmer
Ljud: Dolby Digital 2.0  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Svenska  Längd (min): 89 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama, Svensk  Releasedatum: 2012-07-18 
Originaltitel: Studio sex  AKA titel:  
Regissör:   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Malin Crepin   Bolag:  
Inspelningsår: 2012  Artikelnummer: 30165 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%