Match Point

Video On Demand

Match Point (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

29 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Chris är ett före-detta tennisproffs som numera försörjer sig som personlig tränare åt gräddan av London-sociteten. Här möter han Chloe, som blir hans inträdesbiljett till det rika livet med opera, konst och pengar i överflöd. Inom kort är de gifta. Chris charmar sin väg in i svärfars affärsimperium och snart har han allt man kan köpa för pengar. Vad han inte kan köpa är Nola, hans svågers vackra flickvän. Men deras oskyldiga flört tar dem snabbt ut på farlig mark. Begäret övervinner förnuftet. Passionen går inte att stoppa. Chris bedyrar gång på gång att han ska lämna Chloe men han slits mellan passionen och sitt nyvunna liv i lyx. Då blir Nola gravid. När hon hotar med att avslöja allt blir den alltid så beräknande Chris desperat...
Ljud:   Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min): 119 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama, Romantik, Thriller  Releasedatum: 1900-01-01 
Originaltitel: Five Children and It  AKA titel:  
Regissör: Woody Allen   Åldersgräns: 11 år 
Skådespelare: Scarlett Johansson, Alexander Armstrong, Brian Cox, Matthew Goode, Paul Kaye   Bolag:  
Inspelningsår: 2005  Artikelnummer: 15650 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%