Midnatt i Paris

Video On Demand

Midnatt i Paris (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Filmen kan även hyras i HD-kvalitet!
Till filmen i HD-kvalitet
En romantisk komedi som utspelar sig i kärlekens och drömmarnas stad Paris. Gil och hans fästmö Inez har följt med Inez föräldrar till Paris, en resa som kommer förändra livet för dem alla. Det står snart klart att de alla har olika förhoppningar med resan. Inez är mest intresserad av att festa och shoppa. Hos Gil väcker Paris snart glömda minnen och han blir allt mer övertygad om att den väg han valt i livet inte är den rätta för honom. En rad oväntade händelser gör honom allt mer övertygad. Resan till Paris ställer många frågor på sin spets och snart är ingenting sig likt.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 94 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Komedi, Romantik  Releasedatum: 2012-01-25 
Originaltitel: Midnight in Paris  AKA titel:  
Regissör: Woody Allen   Åldersgräns: Barntillåten 
Skådespelare: Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 28274 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 2,8
25%
0%
25%
25%
25%

Mest hjälpsamma positiva recension

Patrick

Trevlig och mysig film. Owen Wilson är alltid lika lättsam och sympatisk.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Erik

långtråkig

Tror det är den sjukaste film jag sett! Man kliver inte ur en bil rakt in i 1920-talet och fortsätter som om allt är som vanligt. Lika korkat är det när tjejen från 1920-talet senare kliver in i en hästdroska och verkar tyckta att det är helt normalt och OK att hoppa ur droskan och in på Maxim anno 1800-tal! Nä... och kulturell? Nä... uppblåst, tillgjord, krystad... Romantisk? Nej. Komedi? Vem skrattar? Man sitter som en fågelholk och väntar på poängerna. Det enda normala i filmen är flickvännen som skäller ut honom som varande rubbad. Jag håller med! Uselt manus...

långtråkig

Trevlig och mysig film. Owen Wilson är alltid lika lättsam och sympatisk.

Helt underbar film! Man blir glad och känner sig så himla kulturell samtidigt! Mycket humor. Fantastiska miljöer. Underbara skådisar!