Mindhunters

Video On Demand

Mindhunters (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

29 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Sju unga aspiranter från FBI:s psykologiska elitenhet, så kallade "mindhunters", har placerats på en öde ö för en sista och avgörande övning. De har blivit specialutbildade för att kunna läsa av andra människor och kan genom att göra en psykologisk profil avslöja den mest raffinerade seriemördaren. De är emellertid inte förberedda på den vändning händelserna tar när en okänd fiende börjar ta livet av dem ? en efter en. Nu måste de kvarvarande inleda en febril kapplöpning med tiden för att fånga en fiende som kan finnas mitt i bland dem och för att skapa den ultimata gärningsmannaprofilen, den som kan rädda deras liv. Om de hinner ... Den finske actionregissören Renny Harlin, mannen bakom succéer som Die Hard 2, Cliffhanger och Deep Blue Sea, har regisserat årets i särklass mest intensiva thriller. Och med stjärnskådespelare som Val Kilmer (Heat), Christian Slater (Broken Arrow) och LL Cool J (S.W.A.T.) i rollistan är allt förberett för en nervpirrande uppgörelse där jägaren plötsligt blir den jagade.
Ljud:   Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min): 105 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy, Rysare, Thriller  Releasedatum: 1900-01-01 
Originaltitel: The Business  AKA titel:  
Regissör: Renny Harlin   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: LL Cool J, Christian Slater, Jonny Lee Miller, Kathryn Morris, Val Kilmer   Bolag:  
Inspelningsår: 2004  Artikelnummer: 19847 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%