PAX

Video On Demand

PAX (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Filmen kan även hyras i HD-kvalitet!
Till filmen i HD-kvalitet
En flygplansmotor exploderar. Ett flygplan störtar mot marken. Allt tyder på att detta är slutet för samtliga ombord. Men för några av dom är det bara början. I luften mellan Stockholm och Oslo följer vi sju personer och ett hjärta på väg från en kropp till en annan. Alla sju har någonting de flyr ifrån. När den tunga flygkroppen störtar nedåt ser de livet ur ett annat perspektiv. Det sägs att livet är en resa. "Pax" är en resa för livet.
Ljud:   Bild:  
Språk: Norska  Längd (min): 90 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama, Norsk film  Releasedatum: 2011-08-31 
Originaltitel: PAX  AKA titel:  
Regissör: Annette Sjursen   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Ellen Dorrit Petersen, Kyrre Haugen Sydness, Ida Elise Broch, Kristoffer Joner, Samuel Fröler, Tomas von Brömssen, Ane Dahl Torp, Anneke von der Lippe, Björn Granath, Olivia Nystedt, Pia Tjelta   Bolag:  
Inspelningsår: 2010  Artikelnummer: 27668 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%