The Awakening

Video On Demand

The Awakening (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Filmen kan även hyras i HD-kvalitet!
Till filmen i HD-kvalitet
Det är 1921, och England är förkrossat av Första Världskrigets förluster. Bluffavslöjerskan Florence Cathcart besöker en internatskola för att förklara förekomsten av ett barnspöke. Men allt hon trott på faller samman när de 'saknade' börjar dyka upp.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 107 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Rysare, Thriller  Releasedatum: 2012-04-25 
Originaltitel: The Awakening  AKA titel:  
Regissör: Nick Murphy   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, Lucy Cohu, John Shrapnel, Diana Kent, Richard Durden, Tilly Vosburgh, Ian Hanmore, Cal Macaninch, Isaac Hempstead Wright, Anastasia Hille, Andrew Havill, Joseph Mawle, Alfie Field   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 29523 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Ett starkt och välgjort drama, och en riktig spökhistoria. Man spelar inte på stora effekter utan använder små medel för att skrämmas. Det var inte bara en gång precis som kårarna gick efter ryggraden :-). Handlingen är också väldigt genomtänkt, även om jag ibland hade svårt att se vad som var verkligt och vad som var övernaturliga (blev lite förvirrad ibland).

Sammantaget en film med den höga kvalitet man förväntar sig av en BBC-produktion.