Tyrannosaur (HD)

Video On Demand

Tyrannosaur (HD) (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Joseph (Peter Mullan) är en plågad och självdestruktiv man som förföljs av våld. Han finner hopp om frälsning hos Hannah (Olivia Colman) som arbetar i kyrkans second hand-affär och som han träffar på flykt från en uppgörelse. I början tycker Joseph att hennes tro och förmodade idyll är löjliga, men han återvänder ändå till affären och inser snart att Hannahs liv är allt annat än lugnt. Medan relationen utvecklas börjar de förstå den underliggande smärtan i den andres liv. Det här är den första filmen där den erkände skådespelaren Paddy Considine står bakom kameran. Ett mästerverk som drivs av intensiteten i prestationerna och berättelsen.
Ljud: Dolby Digital 2.0  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 91 
Text: Finska, Svenska  Streamtyp: HD - High Definition 
Kategori: Drama, HD  Releasedatum: 2012-05-23 
Originaltitel: Tyrannosaur  AKA titel:  
Regissör: Paddy Considine   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Peter Mullan, Olivia Colman, Eddie Marsan, Paul Popplewell, Ned Dennehy   Bolag:  
Inspelningsår: 2001  Artikelnummer: 29873 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%