Vit oleander

Video On Demand

Vit oleander (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

29 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
I ett anfall av sjuklig svartsjuka förgiftar den kompromisslösa och förföriska konstnären Ingrid sin älskare. Hon döms till livstids fängelse och hennes 15-åriga dotter Astrid får därefter flytta runt mellan olika fosterfamiljer. Dottern försöker desperat att skapa sig en egen identitet, men även om Ingrid sitter bakom galler är hennes starka inflytande den enda fasta punkten i Astrids liv.När Astrid blir vän med den jämnårige Paul, hittar hon en kärleksfull och förstående fosterfamilj. Men kan – och vill – hon hjälpa sin mor att komma ut ur fängelset? Hat, svartsjuka, psykiskt våld, mord och våldsam kärlek skildras på ett starkt sätt i Peter Kosminskys prisbelönta film med skådespel utöver det vanliga. White Oleander bygger på Janet Fitchs bestseller och är en brutal och känslomässig upplevelse som går ända in i märgen och där inget är tabu.
Ljud:   Bild:  
Språk: Engelska  Längd (min): 109 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama  Releasedatum: 1900-01-01 
Originaltitel: White Oleander  AKA titel:  
Regissör: Peter Kosminsky   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Billy Connolly, Alison Lohman, Michelle Pfeiffer, Patrick Fugit, Renée Zellweger   Bolag:  
Inspelningsår: 2002  Artikelnummer: 19876 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%