Creative Sound Blaster Roar Pro

Creative Sound Blaster Roar Pro
Tipsa en vän

-41%

1290 kr
Ord. pris 2190 kr
Delbetala fr 87/mån
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • Bluetooth
 • NFC
 • 5 drivenheter
 • 10 timmar batteritid
 • flera ljudprofiler
 • aptX-funktion

CREATIVE


Sound Blaster Roar PROKraftfull, funktionsrik bärbar Bluetooth®-högtalare med fem drivenheter med nästa generations högtalarsystem (PA-system)

ARVET FRÅN SOUND BLASTER ROAR

I linje med sitt arv från Sound Blaster Roar fortsätter Roar Pro bärbara Bluetooth -högtalare att leva upp till den kritikerhyllade ljudsignaturen och bryter mot naturlagarna för akustisk ljudteknik genom att packa ihop alla häftiga komponenter och teknik så att du får all denna ljudkraft i ett och samma kompakta paket, inte större än en broschyr. Roar Pro höjer nu ribban för bärbara Bluetooth -högtalare med ytterligare förbättringar: Förbättrat system med 5-drivenheter, tre förinställda ljudprofiler, längre batteritid och förmåga att förvandlas till ett PA-system om de kopplas till iRoar Mic (säljs separat).


Rumsfyllande spridning

Medan många andra bärbara högtalare ger ett litet, inneslutet ljud, är Roar Pro designad för att fylla hela rummet med ljud. Det är för att vi har byggt in fjärrfälts-drivenheter med hög frekvens i Roar Pro, och de sänder ut ljudet längre än andra högtalare i denna klass. Detta kompletteras med boxerlayouten, som också ger en ljudupplevelse som fyller hela rummet och inte kräver att man sitter mitt i ljudet.


Dubbelförstärkt design: Två Amp, inte en

De flesta bärbara högtalare har bara en förstärkare som ska återge hela ljudspektrat. Med en design med endast en förstärkare går mycket av kraften åt till att reproducera de låga och medelhöga frekvenserna, vilken innebär kompromiss med de höga. Roar Pro använder istället två förstärkare - en som används för låga och medelhöga frekvenser, och en som endast används för höga frekvenser. På så sätt kan högtalaren ge välbalanserad musik med klar, hög definition utan kompromisser. Drivenheterna för den högsta basen och de medelhöga frekvenserna har placerats horisontellt, vilket sänker högtalarens gravitationscentrum och därmed ger den stabilitet.

ROAR: Omedelbar, kompromisslös ljudkraft

De flesta bärbara högtalare fokuserar antingen på ljudkraft och kompromissar med ljudkvaliteten eller tvärtom, vilket ger slutanvändarna mindre valfrihet. Roar Pro är designad för att vara annorlunda. Som standard ger den ett balanserat ljud av hög kvalitet. Om i situationer där ren ljudkraft krävs - till exempel på stora fester och sociala tillställningar - kan användaren trycka på ROAR-knappen, vilket omedelbart ökar ljudstyrkan, djupet och rymden i ljudet.TeraBass: Uttalad bas även vid låg volym

Roar Pros TeraBass är en intelligent funktion som ger basförstärkning för att kompensera för förlusten av upplevd bas när man lyssnar på låg nivå, t.ex. på natten eller i inte helt idealiska ljudmiljöer. Baskompenseringsnivån minskar när uppspelningsvolymen ökar tills den når den maximala dynamiska utmatningen, där ingen bearbetning sker. TeraBass kan också stängas av om baskompensering inte önskas.
Flera ljudprofiler

Ta din ljudupplevelse bortom din favoritartists potential. Med Roar Pro kan du växla mellan olika förinställda ljudprofiler med en lättanvänd trevägsbrytare. Välj Warm för ett mjukt ljud, Neutral för ett balanserat ljud eller Energetic för en levande ljudupplevelse.

MEGASTEREO: BREDARE LJUDSTEG FÖR DIG ATT NJUTA AV

Roar Pro ger en enastående stereoljudprestanda i sig. Tänk dig då ljudprestandan med två stycken Roar Pro! Genom att använda MegaStereo Cable kan du koppla ihop två stycken Roar Pro för att skapa en megastereoupplevelse av vänster+vänster och höger+höger kanaler för att skapa ett ännu bredare ljudsteg, så att du får ett ännu mer kraftfullt, helt omslutande ljud att njuta av!(1)

Avancerade ljudkodningar med hög definition - aptX Low Latency och AAC

Roar Pro stödjer den senaste Bluetooth-tekniken, aptX® Low Latency-kodning. Den rekommenderas starkt för att synkronisera ditt ljud och bild, så att du får bästa möjliga underhållning. Till skillnad från många trådlösa premium-högtalare stödjer Roar Pro också aptX och AAC, som är avancerade HD-kodningar som ger högkvalitativt ljud för Bluetooth-överföring. Dessa kodningar är avgörande för det utmärkta trådlösa ljud som också stöds av Android-telefoner och iPhone.
nästa generations bärbara personliga pa-system 

Denna kraftfulla Bluetooth-högtalare, som också är gjord för proffs, fungerar också som ett bärbart personligt högtalarsystem (PA-system), och hjälper dig till en övertygande prestanda vid dina presentationer, konferenser, i din undervisning eller kanske dina karaoke-sessioner! Anslut bara Roar Pro till iRoar Mic (säljs separat), så är du redo att ta över scenen. iRoar Mic (säljs separat) som bara väger 30 gram och har en batteritid på 10 timmar (2) kan hållas i handen, sättas fast med en klämma eller hängas upp för mångsidiga och bekväma tal och presentationer. iRoar Mic har också ett ingående uttag så att du kan blanda musik från din mobila enhet, vilket ger dig trådlösa karaoke-sessioner!
Laddning med dubbla syften 

Roar Pro fungerar också som reservbatteri för din smarta telefon, varje gång du behöver extra kraft.


ANSLUTNINGAR 
Bluetooth 

Anslut din Roar Pro trådlöst till dina smarta enheter via Bluetooth. Med Creative Multipoint kan du samtidigt ansluta två Bluetooth-stereoenheter till Roar Pro och enkelt växla mellan dem.(4)


Near Field Communication (NFC) 

Med funktionen Near Field Communication (NFC) kan du ansluta till Roar Pro lättare och mer effektivt. Tryck bara för att koppla dina NFC-aktiverade enheter till Roar Pro så kan partyt börja.


Bluetooth högtalartelefon 

Ta emot dina samtal handsfree, även när du lyssnar på musik. Roar Pro har inbyggd mikrofon och fungerar även som en trådlös högtalartelefon när du kopplar din smarta telefon till den via Bluetooth! När du avslutar telefonsamtalet återgår den på ett intelligent sätt till din musik.USB-ljud 

Roar Pro är mer än bara en trådlös högtalare för smarta enheter. Användarna kan ansluta sina enheter till sina PC- eller Mac-datorer via mikro-USB för att njuta att en klar digital ljuduppspelning.
Om du ansluter högtalaren via mikro-USB möjliggörs avancerad ljudbehandling på PC via nedladdningsbar programvara - Sound Blaster Control Panel och full tillgång till teknikpaketet SBX Pro Studio™ som på ett intelligent sätt förstärker ljud i realtid.

USB-ljud för din PS4 

Alternativt kan du ansluta Roar Pro till din PlayStation 4 (6)-konsol via mikro-USB-kabeln direkt för att njuta av all action med kraftfull bas och klart ljud.


Inbyggd MP3-spelare 

Nu kan du spela upp hela din musiksamling (5) direkt från Roar Pro utan att behöva din smarta telefon. Sätt bara i ett MicroSD-kort med dina favoritlåtar och tryck på Play för att njuta av en fantastiskt lyssningsupplevelse. 1. Endast ljuduppspelning från Bluetooth, microSD-kort och USB-ljud via PC/Mac stöds när MegaStereo-kabeln används. När funktionen MegaStereo används kan ljudet verka obalanserat när Sound Blaster Roar körs i batteriläge efter en längre tid. Detta beror på skillnader i de individuella högtalarnas batterinivåer. För optimal prestanda rekommenderas att båda högtalarna ansluts till sina nätadaptrar.

 2. Faktisk batteritid variera med användning, inställningar och yttre förutsättningar.

 3. Det tar 2,5 timme att ladda upp Sound Blaster Roar Pro helt via medföljande nätadapter.

 4. Musikuppspelning görs i tur och ordning, med en källa åt gången.


 5. Stödjer MP3 och WMA upp till 320 kbps. Spelar in ljud, röst- eller mobilsamtal i 16k, ADPCM wav-format. Kompatibel med microSD-kort av klass 4 och högre, upp till 32GB.

 6. Systemkrav: PS4 firmware 2.03 och högre.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Mycket bra uppfyller minna förväntningar

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 491/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 277/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 161/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 87/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »