ANNONS
Prenumerera på julkalendern
Logitech gamingrattarLogitech gamingrattarFå den bästa racingupplevelsen med Logitech G29 eller Logitech G92020% rabatt på SteelSeries nyheter20% rabatt på SteelSeries nyheterSteelseries har lanserat en rad nya tangentbord, möss och headsets. Det firar vi med att erbjuda 20% rabatt med kodMionix Naos 8200 för endast 499 krMionix Naos 8200 för endast 499 krKombinationen av high-end komponenter och den prisbelönta ergonomiska designen gör Mionix NAOS 8200 till den nya standarden för high-end gamingmöss.   

Toppsäljare

En speldator är aldrig komplett utan rätt tillbehör och alla spelare har sina favoritmärken och favoritprodukter när det kommer till möss, tangentbord, datorglasögon, skärmar, musmattor och headset. Rätt detaljer som du trivs med gör dig helt enkelt till en bättre spelare.

Vissa spel kräver dessutom specialutrustning – i alla fall för att njuta av dem till fullo. Ett racingspel blir alltid bäst om du kör med en bra ratt, och ännu bättre och du har en stol som är anpassad för just bilspel. Att köra en flygsimulator blir mer verklighetstroget med ”flight simulator”-utrustning och vissa spel är gjorda för att du ska använda en gamepad av något slag.

Speltillbehör med kvalitet

Här har vi samlat speltillbehör och gamingprylar för alla behov och i alla prisklasser. Du kan köpa tillbehör från några av de mest populära tillverkarna som SteelSeries, Creative, Microsoft, Qpad, Razer Logietch och Mionix – och ofta till svårslagna priser.

Förutom spelutrustning hittar du också datortillbehör som gamers brukar vara intresserade av. Det kan vara högtalare, webkameror, chassin, nätdelar, ljudkort och produkter för modding och kylning. Du ska helt enkelt kunna utrusta en komplett speldator från den här sidan! Dessutom har vi bra pris på de senaste spelkonsolerna.

Det finns ingen tid att förlora. Förbättra spelupplevelsen med rätt prylar. 

ANNONS