Köp Hörlurar & Headset online

Nordens största utbud av hörlurar


Söker du hörlurar att springa med, ta med till DJ-giget eller studion? Oavsett plånbok eller användningsområdet har vi hörlurarna för dig. Från hörlurar med mikrofon för telefonen, till brusreducerande hörlurar som stänger ute oönskat ljud på väg till jobbet eller skolan. Osäker på vad du ska välja? Vi hjälper dig! » Läs mer
Brusreducerande Hörlurar Creative Aurvana
 888:-
Brusreducerande Hörlurar Creative Aurvana
888 kr 1190 kr
Läs mer
Beats Solo3 Wireless
 2129:-
  • Bluetooth
  • 5 olika färger
Beats Solo3 Wireless
2129 kr
Läs mer
Hörlurar Pioneer SE-MX8
 888:-
  • Överlägset klubbljud
Hörlurar Pioneer SE-MX8
888 kr 1090 kr
Läs mer
BeatsX – Hörlurar som passar ditt liv
 1220:-
  • Bluetooth
  • 3 olika färger
BeatsX – Hörlurar som passar ditt liv
1220 kr
Läs mer
Pioneer in ear-lurar med grym bas
 777:-
Pioneer in ear-lurar med grym bas
777:- 1490:-
Läs mer
Mäktigt ljud med Philips SHL3005
 199:-
Mäktigt ljud med Philips SHL3005
199:- 499:-
Läs mer
Hörlurar från Pioneer med grymt nattklubbsljud
 999:-
  • Superior club sound
Hörlurar från Pioneer med grymt nattklubbsljud
999:- 2590:-
Läs mer
Philips SHB5950BK IN-ear headset
 349:-
  • Bluetooth
  • trasselfri platt kabel
Philips SHB5950BK IN-ear headset
349 kr 799 kr
Läs mer

Veckans hörlurar

Välj hörlurar efter kategoriVälj hörlurar efter tillverkare

Topp 100 - våra populäraste hörlurar

 

Hörlurar för alla tillfällen- Många hörlurar fungerar i de flesta sammanhang, men givetvis finns specialdesignade hörlurar för alla behov och tillfällen. Du är unik, och din känsla för bra ljud och snygga hörlurar behöver inte vara densamma som andras. Vi har därför ett brett utbud av hörlurar för alla användningsområden. Oavsett om du ska gymma, DJ:a på klubben eller vill dansa hemma med trådlösa hörlurar har vi något för dig.

Hörlurar till mobilen- Många hörlurar har inbyggd mikrofon och kontrollmöjligheter anpassade till din telefon. Flera av modellerna har stöd för både iPhone och iOS, samt exempelvis Samsung Galaxy och andra Android-telefoner. Kontrollera alltid så att hörlurarna du har bestämt dig för köpa stöder din just telefon då detta kan skilja sig åt mellan de olika modellerna.

Hörlurar för löpning och svettiga gympass- Om du befinner dig på gymmet eller på löparrunda i skogen är din favoritmusik i lurarna bästa peppen. Med den följer troligen ett ännu svettigare pass och då gäller det att ha lurar som pallar trycket - från blöta träningspass till hård hantering i gymväskan. För både dig som vardagsmotionerar eller sportar mycket kan det var väl investerade pengar att skaffa ett par hörlurar anpassade för en aktiv livsstil. När det blir svettigt i gymmet kan det vara bra att ha hörlurar som tål väta, och visst är det väl skönare att slippa trassla in sig eller ständigt behöva rätta till för dåligt sittande hörlurar under joggingrundan?

Slipp trådtrassel och glappande kablar - lyssna trådlöst Många av våra modeller finns som trådlösa alternativ. Detta är perfekt för dig som vill ha lite mer svängrum och inte vill oroa dig för att fastna i några långa sladdar. Finns det inga sladdar minskar förstås även risken för glapp i kabeln eftersom det inte finns någon.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi reder ut begreppen- In-ear (eller öronsnäckor) kallas de mindre hörlurar du har inuti öronen och som i många fall också fungerar som viss öronpropp för att stänga ute ljud eller hållas på plats. In-ear-hörlurarna är ofta bra i sportsammanhang eller för den som inte vill bära runt på för stora hörlurar. På dessa är det också störst sannolikhet att hitta mikrofon för handsfree-samtal och andra funktioner för att styra din telefon, utan att behöva plocka upp den för att exempelvis byta låt. Dessa mindre hörlurar kan också vara ett bra alternativ om du ofta har glasögon, stor frisyr, örhängen eller annat som kan vara i vägen eller skava med ett par större hörlurar. On-ear kallas de kanske mest klassiska av alla hörlurar och är dem som sitter utanpå öronen. Många varianter av on-ear är också smart hopfällbara för att ta så lite plats som möjligt när du inte använder dem. Full-size eller over-ear är större hörlurar som omsluter hela örat. Dessa hörlurar har oftast största potentiella basomfång och ljudstyrka, och de blockerar ofta störande ljud bättre än hörlurar som inte omsluter hela örat.