En plats i solen (Album)

Kent

En plats i solen (Album)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

79 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 3-6 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

 • 1

  Glasäpplen

 • 2

  Ismael

 • 3

  Skisser för sommaren

 • 4

  Respekt, ärlighet, kärlek

 • 5

  Varje gång du möter min blick

 • 6

  Ensam lång väg hem

 • 7

  Team building

 • 8

  Gamla Ullevi

 • 9

  Minimalen

 • 10

  Passagerare

Artist: Kent   Titel: En plats i solen 
Label: Rca  Bolag: SME 
Mediatyp: Album  Releasedatum: 2010-06-24 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 3-6 arbetsdagar  Katalognummer: SME-8869772-6672  
EAN: 0886977266720    
Antal recensioner: 18 Genomsnittsbetyg: 4,1
50%
28%
11%
6%
6%

Mest hjälpsamma positiva recension

anton

Förstår inte hur Alexander kan säga att skivan är kass när den släpps om 16 dagar.
En singel släpptes dock idag med två låtar, är det kanske de han menar?

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Patrik

Låter tyvärr som material som blev över från "Röd". Inga låtar som sätter sig direkt förutom "Gamla Ullevi" som jag spelat sönder redan. Får hoppas att den växer med tiden. Ett ex är iaf beställt.

Inte en av Kents bästa plattor, men deras lägstanivå är som bekant ovanligt hög. Dessutom har man återanvänt titeln från ett gammalt album med Lustans Lakejer (heder åt dem förresten). Hur man nu ska tolka det...

Oj vad jag älskar det här albumet! Det går nästan inte att beskriva med ord.
Att spela En Plats I Solen varje sommar ska bli min tradition. Låtarna är fantastiska, och somriga.
Låtarna är inte svåra att lyssna in då de inte är tunga, till skillnad från de flesta andra album. Negativt enligt vissa, men att Kent experimenterar med musiken och har detta soundet ser jag absolut inte som något negativt. Kent gör det så otroligt bra!

En fullpott från mig!

En skiva som behöver ett par genomlyssningar, som brukligt när det gäller kent så tar sig låtarna allt eftersom och blir tillslut en fullpoängare!

Först så tyckte jag att skivan sög och dom enda två bra låtarna var Gamla Ullevi och Skisser för sommaren.
Men skivan växer och växer för varje gång man lyssnar på den.Man upptäcker stycken i låtarna som man fastnar för, precis som förr alltså.

Detta är ett album som Kent kan vara riktigt stolta för. :)

Bra jobbat kent!

Är uppriktigt sagt så in i kattsingen glad att Kent kom förbi den svacka de hade på "Tillbaka Till Samtiden" och "Röd". Det blir inte bättre än såhär!

Upptäckte gruppen kent i samband med att albumet "Tillbaka till samtiden" kom (Mycket bra skiva) Låten "Ingenting" spelades flitigt då. Köpte den cd´n och även deras tidigare album. Lyssnade på dessa (mycket ofta) i stor väntan och nyfikenhet på nytt material. "Röd" gjorde mig verkligen inte besviken! Sedan kom det nya fantastiska albumet "En plats i solen" Ett mästerverk! Jag finner mycket nöje, glädje, eftertänksamhet m m i deras musik och texter. Hur ska jag kunna beskriva alla mina känslor för denna fantastiska musik? Jo ett ord, Paradiset:-) Ett greatest hits album? Måste bli en dubbel-CD minst!

mycket bra skiva av de 12 som Kent har släppt så är det har ett av de bästa. en klockren femma.

Kents bästa album enligt mig. Tycker de historiskt sett haft lite ojämn kvalitet på sina album, bortsett från Vapen & Ammunition, som var riktigt bra. En Plats i Solen blir bättre och bättre för varje lyssning. Snygga arrangemang. Välproducerat. Bästa spår: Ismael.

Kent har gjort det igen, nice!!! Svinbra skiva som blir bättre o bättre ju fler gånger man spelar den...

Samma genre och typ som "Röd", men lite mildare. Mycket bra skiva! Innehåller inslag av låtar från förr, som t.ex. "Ingenting", "Ensamheten", "Hjärta" och "Mannen i den vita hatten". Än en gång har de mixat med olika ljudeffekter, som gör att dessa grymma låtar skapas. Favoriterna på nya skivan är 'Ärlighet, respekt, kärlek', 'varje gång du möter min blick' och självklart låten om min och Kent's hemstad E-tuna 'passagerare' :) 17 juli ska jag se de, ser jag fram emot =) Hoppas på låtar från både då och nu.

Fortsättning på Röd. Även om Sami's gitarrsolon som man kunde höra på de tidigare skivorna har Kent vuxit till sig och fortsätter med grymma texter och ett ljud i bakgrunden som är oslagbart. Mer som ett underbart muller mer än några stycken som spelar instrument, det flyter ihop så bra. Kent är med, skivan är ett givet köp

Skivan är riktigt bra. Stort minus dock, skivan är inte mer än 43 minuter lång. Det ser jag som ett stort minus. Musiken och texterna är helt underbara riktigt bra.

Underbart bra. Varje låt är stenbra! Har lyssnat på kent i över 10 år och de blir fan bara bättre och bättre!
Sluta gnäll, tycker du inte om det så lyssna inte på det!

Låter tyvärr som material som blev över från "Röd". Inga låtar som sätter sig direkt förutom "Gamla Ullevi" som jag spelat sönder redan. Får hoppas att den växer med tiden. Ett ex är iaf beställt.

nä fy fabian...

Kent rockar igen

Förstår inte hur Alexander kan säga att skivan är kass när den släpps om 16 dagar.
En singel släpptes dock idag med två låtar, är det kanske de han menar?

Relaterade produkter

Fler titlar med Kent

Visa alla