Assassins Creed Revelations Platinum (PS3)

Assassins Creed Revelations Platinum
 • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän
159 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

När man har vunnit alla sina strider och besegrat sina fiender, vad finns det då kvar att uppnå? Ezio Auditore måste lämna sitt liv bakom sig i sitt sökande efter svar och sanningen.

I Assassin's Creed Revelations följer lönnmördaren Ezio Auditore i den legendariska mentorns Altairs fotspår på en resa full av upptäckter och avslöjanden. Det är en riskfylld väg som leder Ezio till Konstantinopel, hjärtat av det ottomanska riket, där en allt större armé av tempelriddare hotar att destabilisera regionen.

Utöver Ezios prisvinnande historia har den förfinade och utökade flerspelarupplevelsen helt nya onlinelägen, kartor och rollfigurer som gör att du kan testa dina lönnmördaregenskaper mot andra från hela världen.

 • Använd en klokare, mer effektiv och dödligare Ezios dödsbringande förmågor. Eliminera snabbt dina motståndare genom att använda nya vapen och förmågor, till exempel förbättrad freerunning och strider med kurviga dolkar. Upplev nya nivåer av anpassat spel med bombtillverkning och använd förstärkt falkblick för att besegra dina fiender och övervinna miljön.
 • En kritikerhyllad flerspelarupplevelse som nu är ännu bättre tack vare nya teamlägen och obegränsat omspelarvärde.
 • Utforska alla hörn och vrår av Animus när du avslöjar mysterierna i Desmonds förflutna samtidigt som du får en inblick i vad framtiden kan medföra.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Action, Äventyr Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2011-11-15 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3014464989 Tillverkare: UbiSoft
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 3,7
22%
44%
22%
0%
11%

Mest hjälpsamma positiva recension

Joakim

Frickin awesome. Riktigt häftig! Precis som sina föregångare är det väldigt snygg och väldetaljerat, och sen att man får springa runt i Konstantinopel är ju inte helt fel. Detta och skyward sword är utan tvekan höstens bästa release! Köp, köp, köp!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Renata

riktigt dåligt har testat
och jag är riktigt missnöjd

Älskar hela den här spelserien!

OBS detta är Platinumversionen för er som bryr er om sådant. CDON borde verkligen se till att det alltid är tydligt.

jätte bra spel äger fett ett måste!!!!!!!!!

Tuung tuung ;)

Spelets story är väldigt bra. Den förmedlas genom skitbra cutscenes med skitbra musik och dialog. Grafiken är också märkbart bättre än brotherhood även om det inte är en ny motor. Dock finns det inte särskilt mycket nytt i spelet. Det nya hakbladet gör attt free running och klättrande blir mycket roligare och går snabbare. Att krafta bomber känns dock ganska onödigt då de inte behövs i uppdragen och man glömmer ofta att man ens har dem. Det ubisoft sa om att det går att göra 300 typer av bomber är en väldigt fri tolkning av sanningen. Det finns endast 14 bombeffekter och de 300 kombinationerna beror på ändring som hur lång tid det tar innan bomben sprängs och hur stort område den sprängs över.

Det känns som att multiplayern beror mycket på att ha tur med vem du spawnar nära, hur långt ifrån dig din fiende spawnar och vilka förmågor din karaktär har. Dock finns det nu en story i multiplayern som avslöjar mer om tempelriddarna vilket ger hängivna fans som mig motivation att spela den.

riktigt dåligt har testat
och jag är riktigt missnöjd

Ett mycket givande spel om man gillar denna serie av spel. Ett mycket stort pluss mot dom andra spelan är att man håller på mycket längre en tidigare spel, mer utveckling och bättre historia. Synd bara att dom använde samma grafik modul som tidigare spel, men det funkar lika bra. Men säger bara: om du vill fastna i spelet så är verlkigen värt att köpa detta spel. så den får 4 CD ons från mig p.g.a modulen.

Gillar man Assassins serien så lär man nog tycka om revelations också. Har man inte spelat assassins tidigare så rekommenderas det varmt. Spelet i sig skiljer sig inte enormtmycket från tidigare storys. Lite snyggare och fräschare dock , enligt mig. Köp!

Frickin awesome. Riktigt häftig! Precis som sina föregångare är det väldigt snygg och väldetaljerat, och sen att man får springa runt i Konstantinopel är ju inte helt fel. Detta och skyward sword är utan tvekan höstens bästa release! Köp, köp, köp!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 114 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 88 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 67 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 46 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »