ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Battlefield - Bad company 2 (Xbox 360)

Battlefield - Bad company 2 (Xbox 360)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
99 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Nya fordon som exempelvis All Terrain Vehicle (ATV) och transporthelikoptern UH-60 innebär helt nya taktiska multiplayer-möjligheter och levererar de mest angenäma fordonsstriderna hittills.

Den taktiska förstörelsen når nya höjder med hjälp av den uppdaterade Frostbite-grafikmotorn. Spelarna kan nu förstöra hela byggnader, skapa egna eldgivningsplatser och få en ny upplevelse varje gång de spelar en match.

Spelarna kan även tävla med 4-mannalag i två truppspecifika spellägen och kriga tillsammans för att låsa upp exklusiva team-belöningar. Man kan även "spawna" sitt team för att komma direkt till händelsernas centrum och använda tekniska hjälpmedel som exempelvis spårpilar tillsammans med RPG:n. Briljans på slagfältet belönas med medaljer, utmärkelser och stjärnor som kan låsa upp de 50 olika militära graderna (Ranks) som finns tillängliga i spelet.

Battlefield Bad Company 2TM erbjuder en stor variation av anpassningsbara vapen, utrustningar och fordon. Med fyra karaktärsklasser, 46 vapen, 15 tekniska hjälpmedel, 13 specialiserade karaktärer och över 15000 utrustningsvariationer, kan spelarna finjustera sin stridsteknik och vinna fördelar på slagfältet.

En kombination av spelets alla avancerade funktioner skapar spektakulära och oförutsägbara ögonblick som är unika för genren. Battlefield Bad Company 2TM är total multiplayer-krigföring när den är som allra bäst!


Spelfakta
Åtta enorma multiplayer-kartor

Var och en av de åtta kartorna erbjuder varierade miljöer, unikt gameplay och olika taktiska fokus.

Ultimat fordonskrigföring!

15 land-, flyg-, och sjöfordon, var och ett med sina taktiska fördelar. Rivstarta all action med en ATV eller regera luften med UH-60 transporthelikopter med två sidomonterade maskingevär.

Helt nytt trupp-gameplay

Slå dig samman med tre andra spelare och kämpa tillsammans för att låsa upp specialbelöningar och achievements i två truppspecifika spellägen.

Förstörelse 2.0

Riv ner hela byggnader, skapa eldgivningsplatser från skyddspositioner, eller spräng dem i luften! I Battlefield Bad Company 2TM finns det ingenstans att gömma sig!

Spela på ditt sätt

Experimentera med, och förfina din egen stridsteknik med hjälp av 4 karaktärsklasser, (sjukvård, attack, spaning och ingenjör), över 15000 utrustningsvariationer, 46 vapen (200 olika anpassningsmöjligheter), 15 tekniska hjälpmedel och 13 specialiserare karaktärer.

Belöningar och achievements

Effektivitet på slagfältet belönas med medaljer, stjärnor och utmärkelser som kan låsa upp de 50 olika graderna(Ranks)som finns tillgängliga i spelet.

 

 

Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-03-04  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3006435107  Tillverkare: EA DICE 
Antal recensioner: 20 Genomsnittsbetyg: 4,2
70%
5%
10%
0%
15%

Mest hjälpsamma positiva recension

Gudrun

Idiot Anders..... Det du säger som är dåligt är exakt det som är bra... finns inga andra spel som är så här realistiska.... Mw2 är ett skit spel compared med Bbc2. alla andra spel. detta kommer inte att glömmas.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Birgitta

Måste ta att hålla med Anders, kort story och riktigt tråkigt online-läge. Jag slösade 600kr på det här spelet, pengar jag lika gärna kunde slänga i sjön...

Kul spel, dock finns det bättre shooters i min mening.

Har detta spel. Det är faktiskt väldigt kul. Jag spelar det i stort sett varje dag. Gillar detta!
Rekommenderar att alla som är battlefield fans köper detta. Alla som kör CoD säger att detta spel och alla andra battlefields suger men det gör dem ju inte. Det är två helt olika spel så alla stfu.

bland dom bästa online spelen :)

Grymt, så mycket bättre än 1:an.
Roliga missions och skön online upplevelse med surrond ljud blir upplevelsen maxad!
Riktigt nice pris!
5/5 rekommenderas!

Jag ser battlefield som CoD:s storebror; coD kan försöka, men kommer aldrig bli bättre än Battlefield!
Jag fick det bekräftat när Bad Company 2 kom på posten efter att ha beställt det på (förlåt mig cdon) ginza! Inga tråkiga jävla killstreaks , utan många fordon utplacerade på banan.
Kampanjen är kort, men fruktansvärt bra!

Sedan att du kan ändra din klass efter varje ''death'' gör saken bättre, du behöver inte vänta till nästa match för att testa ett nytt vapen! Och sedan är jag mycket, mycket glad över att det inte finns något pengasystem som tex. Black Ops, du får nya vapen beroende på hur du presterar!

Ännu ett plus till expansionen Vietnam!

Det bästa FPS-spelet på 2000-talet

Fruktansvärt bra fps spel.

Jag var inte jätte imponerad av Campain mode. Men online läget är det bästa jag spelat på mycket länge.

Skönt med ett fps där inte en i laget kan springa runt och döda hela motståndarlaget och få nya perks efter varje "kill".

I Battlefield är det samarbete som gäller.

Otroligt bra spel. Väldigt bra gjort även svenskt gjort också.

Kampanjen ger jag 5/5
Kort, lätt och otroligt kul. Lätta achievements dessutom.
Grafiken ger jag 4/5
Otroligt bra grafik.
Online läget ger jag 5/5
Otroligt kul online. Stora banor, roliga game modes och många personer på mapparna.

Grymt spel, svensktillverkande dessutom. Självklart ska man gynna dom! Har riktigt kul då man kör i online läge, och all action du ser under de olika bannerna, helt otroligt. Destructable enviroment, måste vara de bästa i spelet. Nu kan inte snipers gömma sig längre, sitter dom högt upp på ett torn, så jämna hela tornet till marken :D

Tröttnar aldrig på detta underbara TEAMspel, i CoD springer alla bara omkring och jagar frags.
I Bad Company 2 så är det TEAMplay som gäller.
Ha redan tröttnat på Black ops så snart tar jag fram detta spel igen

Awsome ! Love it play it! woohoo !

Ett bra spel fast för kort story har bara 13 barnor.

Detta är den tänkande människans FPS. Världens bästa multiplayer! Call Of Duty är lättviktare i jämförelse.

Riktigt kul spel, Speciellt när man kör online. Priset är precis som allt annat på CDON, rena vrakpriser, Nästan som gratis :)

Det här spelet går inte ens att jämföra med något Call of duty- spel. Två helt olika typer av fps. Det här spelet är mer taktiskt än Mw2 någonsin kommer bli. Man spelar TILLSAMMANS för det är ett objective baserat spel. Det går inte ut på att man ska springa runt solo som på Mw2, det lönar sig inte. Och klart som sjutton att det inte ska finnas "Free for all", det skulle förstöra hela konceptet med spelet.

Gillar man inte denna typen av FPS kan man hålla sig till CoD, men för er andra så säger jag bara KÖP!
Stora banor där man kan köra tanks, helikoptrar alla möjliga slags fordon. 4 olika klasser som man kan spela som: Medic, assault, engineer, recon. Alla som behövs för att komplettera varandra.

Sist men inte minst så kan man spränga hela hus ner till grunden med valfritt sprängmedel, vilket jag faktikst inte sett i något annat spel och är väldigt underhållande.

Jag måste hålla med Anders också
det är fan sunkit spel.Mycket sämre än MW2

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »