Battlefield 2142 Delux Edition (DVD-ROM) (PC)

Battlefield 2142 Delux Edition (DVD-ROM) (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Året är 2142 och en ny istid har störtat världen i panik. Den yta som inte är täckt av is räcker bara till för att föda en bråkdel av jordens befolkning och matematiken är enkel: en del överlever, de flesta inte.

I Battlefield 2142 väljer man att strida för en av två olika militära supermakter: Den europeiska unionen eller Pan Asiatiska koalitionen, i en episk strid om överlevnad.

Rustad till tänderna med en dödlig arsenal av hi-tech vapen som till exempel attackgevär, och sentryguns tar man kontroll över fordon som är de dödligaste som mänskligheten skådat. Massiva Battle Walkers sprider fruktan på marken medan futuristiska flygfarkoster dominerar i skyn. För att ta sig an denna mur av högteknologiska vapen måste man som spelare av all list man kan uppbringa och naturligtvis lika futuristiska och dödliga vapen som fienden.

Spelet har ett episkt online-läge där upp till 64 spelare kan strida samtidigt antingen vid fronten eller bakom kulisserna i det så kallade Commander Mode.

För första gången någonsin i Battlefield-serien inkluderar 2142 en ny speltyp som kompletterar det klassiska erövringsspelandet. Den nya speltypen kallas för Titan Mode. En Titan är ett slag flygande hangar/krigsfartyg och i detta spelläge gäller det att hålla skeppet flygande samtidigt som du ska förstöra din fiendes Titan. Dessutom gäller det att hålla koll på defensiven så att du hinner För att besegra sin motståndare måste man först förstöra skeppets sköldar, borda och sedan plantera en bomb i Titanens kärna och spränga det inifrån.

Genom att vara framgångsrik i spelet stiger man i graderna och låser upp belöningar som till exempel olika vapen, medaljer med mera. Battlefield 2142 levererar det mest omfattande och flexibla spelet i dagens Battlefield-värld.

  • Strid i ett episkt slag för att besegra din fiendes Titan. Titanen kontrolleras av team-ledaren och det gäller att besegra sin motståndare genom att först förstöra skeppets sköldar, borda och sedan plantera en bomb i Titanens kärna och spränga det inifrån.
  • Upplev totalt krig tillsammans med upp till 64 spelare samtidigt. Kräver Internet-uppkoppling
  • Vinnaren får bytet. Utrustning, medaljer och vapen är bara några av de belöningar som man kan få i spelet. Välj ett föremål som du belönats med och det står till ditt förfogande redan nästa gång du gör en spawn. Spelet innehåller hela fem gånger mer belöningar än Battlefield 2.
  • Spelare kan utöka sina färdigheter och blanda flera olika spelarklasser för att få fram det som passar den personliga spelstilen.
  • Som spelare kontrollerar man maffiga Battle Walkers som smyger sig fram genom landskapet samtidigt som futuristiska slagskepp patrullerar i skyarna. APC-fordon och snabba rekognoseringsfordon ser till att hålla spelet snabbt, actionladdat och oförutsägbart.
  • EMP granater, sentryguns, smarta minor med mera ser till att ändra spelreglerna i Battlefield för alltid.
  • Kämpa för överlevnad i 2100-talets Battlefield i helt nya miljöer som sträcker sig från Minsk till Nordafrika allt eftersom istäcket i norr breder ut sig.
Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-04-30  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000825689  Tillverkare: Dice 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Battlefield 2142 är ett bra spel. Inte blodigt och slafsigt som andra krigsspel kan vara. Lättspelat.