Battlefield 3 (PC)

Battlefield 3 (PC)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

79 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

 
Battlefield 3 kliver förbi konkurrenterna med kraften i Frostbite 2, den senaste versionen av DICE:s högteknologiska spelmotor. Frostbite 2 är grunden på vilken Battlefield 3 är byggt, och spelet levererar överlägsen grafik, massiv förstörelse, dynamiskt ljud och oerhört verklighetstrogna karaktärsanimationer. Medan kulorna viner, väggarna rasar in, och explosioner kastar dig till marken, känns slagfältet mer levande och interaktivt än någonsin tidigare. I Battlefield 3 tar spelarna rollen som U.S. Marines, och får uppleva pulshöjande singelspelaruppdrag och tävlingsinriktad multiplayer-action på krigsskådeplatser över hela världen som exempelvis Paris, Tehran och New York.

  • Frostbite 2 - Battlefield 3 introducerar den fantastiska Frostbite 2-teknologin som tar animationerna, förstörelsen, ljussättningen, och ljudet till nya höjder. Kraften från den urstarka spelmotorn fördjupar spelarnas fysiska och känslomässiga förhållande till världen runt om dem, på ett aldrig tidigare upplevt sätt.
  • Känn striderna - Känn kraften från kulor och explosioner, för dina sårade kamrater i säkerhet, och använd ditt vapen från nästan alla delar av terrängen. Battlefield 3:s otroliga animationer, spektakulära grafik och verklighetstrogna strids-gameplay griper tag i dina sinnen och låter dig uppleva det känslostarka krigarlivet på ett helt nytt sätt.
  • Oöverträffad fordonskrigföring - Den bästa fordonskrigföringen online, blir nu ännu bättre med ljudvallssprängande jetplan som leder en imponerande uppställning land-, luft-, och sjöfordon.
  • Stadskrigföring - Ta morgondagens krig till ikoniska och oväntade platser i USA, Mellanöstern, och Europa, via klaustrofobiska gator, storstadscentrum, och fordonsvänliga öppna landskap.
Kategori: Action, Äventyr, Onlinespel, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-10-27  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3015269125  Tillverkare: EA DICE 
Antal recensioner: 21 Genomsnittsbetyg: 4,2
71%
5%
10%
0%
14%

Mest hjälpsamma positiva recension

Tony

Vansinnigt bra Multiplayer!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Berit

Suger, cod äger sönder bf3

Bra och kul

Suger, cod äger sönder bf3

Om du gillar Teamwork så är det bara att casha upp!
You wount be dissapointed

Mycket bra spel

Roligt spel, bra grafik, grym multiplayer! Klarade ut spelet på PS3 så har inte rört campaignen på datorn men multiplayern är helt fantastisk!

Fantastiskt.

tja

Spelet 10/10.. cdons leverans 3/10...

BEST!!!

ok spel. finns en del saker att jobba på i multiplayer. händer att man spawnar bakom ryggen på en motståndare. blir bara vilda västern av det.

funkar battlefield 3 till en i5:a och grafikkortet är Gigabyte 460 1gb OC

Väldigt bra spel.
Har du råd att lägga ut pengarna, köp det!
Man behöver inte en "monster dator" för o spela detta.
Spelade med min dator, HD6870(@Stock), Phenom II x4 (@Stock) och 4GB RAM, 1920*1080 upplösning, samt alla inställningar på medium (x16 AF, x8AA max dvs).
Detta var på BETAn, och jag fick ca 40 FPS konstant, nu när BETAn är över så kommer det säkert bli 50-60 FPS istället med nya drivrutiner osv.

Sen förstår jag inte varför folk klagar på Origin, Steam gör ju t.ex exakt samma sak.
ALLA företag som säljer/har program har ett sådant avtal!
Ta reda på rätt fakta innan ni skriver, stolpskott!

För er som inte vet, så står det i deras avtal att Origin (Programmet som behövs för o spela BF3) har rätt att söka igenom datorn, med detta menas alltså, den söker igenom din dator och skickar (ANONYMT!) information till sin server, för att sedan göra programmet så bra som möjligt, dom kollar alltså vad du har för datorn, hårdvaran, t.ex vilken processor, eller hårddisk.
Den söker INTE igenom bilder som folk verkar tro.

AMEN FY FAN! Började spela online med Jögges brorsas klan men då skulle dom hålla på att modda i konsollen och sånt. Började rålagga och sen helt plötsligt spawnade jag inuti en helikopter som exploderade och jag fastnade utanför banan!!!!! Sen skulle Jögge planta C4 överallt tills hans brorsas jobbkompis Lars permabannade honom. Då blev han assur och körde hem för att kolla på Vampire Diaries. Fan va bögigt. Bara bögar kollar på sånt. Usch.

Hursomhelst, singleplayer var ok men jag tänker inte spela multiplayer för at Krille moddade mina textfiler och jag hitter inte re-install knappen. Palla ens.

förstår inte vad alla har emot origin ;P köpt ny data och detta spel och har inga problem alls med något ;P skritgrymt spel, grym grafik, skön känsla och riktigt riktigt kul!

Varning! varning! varning!

Stora problem med multiplayer. Jag har trots kontakt med EA support inte fått mitt multiplayer att fungera som det ska och jag är inte ensammen om samma problem.

Köp inte förrän EA fått någorlunda funktion på multplayer!

Älskar allt med detta spel både campaign och multiplayer enda negativa e typ spawnen o origin annars ett toppen spel verkligenvärt o köpa !

Det är inte i närheten av realistiskt. Men det är ett bra spel. bäästa multiplayer någonsin!

Grymt bra spel om man gillar ett sa nara verklightes troget fps som mojligt. Grymt grafik om man har en GPU som klarat! paminner mycket om BAd company blandat med det man gilar fran BF2!

Allt som allt ett super spel!

Si-sådär campaign, grymt ljud, fysik och annat gött!
Svår slagen multiplayer.
Funkar jätte bra, och med riktigt bra framerate även på min MSI GX740 laptop på
medium/low full upplösning! Med senaste drivrutiner.
Ser mycket bra ut även med de inställningar. märker inga större
skillnader på high på stationära.
mycket kul lirr & kompisarna framförallt! Ok singelplayer enligt mig.
Ren fröjd o bara banga tack vare ljudet ;D
Köp!!

Bästa Fps spelet någonsin! KÖP KÖP KÖP

Vansinnigt bra Multiplayer!