ANNONS
72H Deals

Call Of Duty 5: World At war (PC)

Call Of Duty 5: World At war (PC)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Ladda ner
249 kr

(Ladda ner till din PC)

BESKRIVNING:


Call of Duty: World at War bygger på Call of Duty 4-motorn och i det här spelet kastas du in i några av andra världskrigets mest skoningslösa och målmedvetet kaotiska strider. Här måste du och andra spelare slå er ihop för att överleva de hemskaste striderna och de värsta klimatförhållandena under hela andra världskriget, vilka ledde till axelmakternas nederlag på fronterna i Europa och i Stilla havet. Spelet liknar inga andra spel om andra världskriget eftersom det erbjuder ocensurerade upplevelser med unika fiender och olika typer av attacker, till exempel kamikazepiloter, bakhåll, banzaianfall och listig skyddstaktik samt explosiv action på skärmen tack vare det nya samarbetsläget.

FUNKTIONER:

• Call of Duty 4-teknik – Call of Duty: World at War bygger på Call of Duty 4: Modern Warfare-motorn och använder en teknik med förbluffande realistiska visuella effekter samtidigt som du har möjlighet att använda dig av element som eld för att påverka dynamiken på slagfältet. Om du försöker bemästra de nya vapnen, som eldkastaren, kommer du att upptäcka att du kan bränna ner komponenter i miljön där kanske en kamouflerad fiende gömmer sig. Allt som återstår är ett förkolnat slagfält – med fiender här och där.

• Koordinerade anfall och understöd – Med Call of Duty: World at War introduceras för första gången i serien ett samarbetsläge som ger en ny mening åt mantrat ”Ingen kämpar ensam”. I samarbetsläget i Call of Duty: World at War går det att spela upp till fyra spelare online eller två spelare på den egna konsolen med delad skärm. På så sätt kan ni uppleva kamratskapet och utbyta taktiska erfarenheter även i enspelarläget när ni utför de förfärliga uppdragen. Spelet innehåller även traditionella flerspelarfunktioner som utmaningar, rankning och onlinestatus i samarbetskampanjer, vilket gör det spännande att spela gång på gång och skapar ett mer varierat spel.

• Nya krigsskådeplatser – Du spelar som marinsoldat i den amerikanska flottan eller som rysk soldat mot fiender – några är nya i Call of Duty-serien – som använder sig av dödliga nya strategier och inte känner någon fruktan, inte har någon barmhärtighet och inte bryr sig om krigets regler. Episka konflikter utkämpas på flera olika fronter i andra världskrigets klimatiska strider i den djärvaste, mest kaotiska och filmiskt mest intensiva upplevelsen någonsin.

• Innovativt för flera spelare – Flerspelarläget bygger vidare på succén från Call of Duty och ger en fängslande onlineupplevelse. Utvecklingen med det nya umgängessystemet skapar mer utåtriktade strider när ni spelar i grupp. Kombinerade uppdrag med infanteri och fordon ger en ny aspekt på krigsföring online och innehåller mer extrautrustning.

• Bild och ljud som på film – Treyarchs prisbelönta ljudavdelning är tillbaka med effekter som gör den redan levande filmiska upplevelsen i Call of Duty 4: Modern Warfare ännu mer intensiv.

Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2008-11-14  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000950158  Tillverkare: Treyarch 
Antal recensioner: 15 Genomsnittsbetyg: 4,5
67%
20%
13%
0%
0%

vartt skrier man in koden man fick??

Underbar story

Faaan va ja vill ha tillbaks den gamla känslan i spelen :/ Detta är snart kult förklarat av mig. Suck-.

Fortfarande det bästa COD och FPS spelet.
Bästa servern anser jag är: OuT*Tact Tactical Crouch Ranked
Address: 68.232.168.115   Port: 28960
Inget av de nyare FPS spelen har samma känsla.

Nja...
Lite en upprepning men med utvecklingsstörda fiender.

Jämfört med "Call of duty - Modern Warfare 2" så blev i alla fall jag besviken.

Det sista bra Call of Duty spelet! Tråkigt för serien som började så fantastiskt bra!

skönt lir :)

Call of duty 5 är det bästa.

Bra grafik, imponerande ansiktsanimationer och laddningsvideos och bra handling. Men själv föredrar jag cod4's multiplayer del.

Toppenbra!!!! snabb leverans!!!!1DAG!!!!!

Ett grymt bra spel! Call of Duty: Waw har ett online läge som man aldrig tröttnar på!
5/5 för mig!

Det bästa spelet någonsin i historian!Absolut KÖP DET!DU KOMMER INTE ÅNGRA DET !Fax fall du vill köpa det köp det bara fall du har en bra dator annars kommer du/ni tröttna!ursäkta stavfel jag är ej från sverige kommer från usa!

otroligt bra spel!
bättre än call of duty 4

Ett helt okej actionspel med några riktigt bra banor. Men jag rekommenderar Call Of Duty 4 framför det här.

Det roligaste Fps spelet online

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »