ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

EA Sports Active - More Workouts (Nintendo Wii)

EA Sports Active - More Workouts (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Produkten är utvecklad i samarbete med träningsexperter och är det populäraste träningsprogrammet för Wii-ägare. EA SPORTS Active™ Personal Trainer erbjuder användarna ett effektivt och billigt sätt att bränna kalorier och komma i form i sitt eget hem.

EA SPORTS Active introducerar nu fler träningsmöjligheter för större variation och inspiration. Nu finns det inte mindre än 35 nya övningar som kan sättas ihop i obegränsade kombinationer av anpassningsbara träningsprogram, som stärker både överkropp, ben och hjärta/lungor.

En av nyheterna är det ökade fokuset på magmuskelövningar som exempelvis curl ups, crunch och punches samt uppvärmnings- och efterträningsfunktioner som minskar risken för träningsvärk och skador. Den helt nya grafiska presentationen tar med spelarna till tropiska destinationer där de bland annat kan prova på utomhusaktiviteter som vattenskidåkning och surfpaddling. Produkten kommer även att innehålla en sexveckorsutmaning. Utmaningen erbjuder en resa mot bättre kondition och hälsa med dagliga workout-pass som ökar i intensitet vecka för vecka.

EA SPORTS Active More Workouts levererar en personlig tränare ”på burk” som hjälper användarna att fortsätta träningen och nå sina mål. Bli inspirerad, bli motiverad, bli EA Sports Active-aktiverad!

  • Precis som en personlig tränare erbjuder programmet tydliga instruktioner, feedback på teknik, uppmuntran samt live-rapporter om hur mycket kalorier som bränns.
  • Denna personliga helkroppsutmaning kommer att ge användarna ett nytt anpassningsbart veckoschema och veckovisa genomgångar med den virtuella personliga tränaren för att gå igenom kaloriförbränning, vikt och träningsmål.
  • Nunchuken fästs i det specialdesignade benträningsbandet, medan Wii-Remoten hålls i handen och följer över- och underkroppens rörelser. Träningsbanden ökar intensiteten i övningarna.
  • Produkten innehåller åtta nya uppvärmnings- och efterträningsövningar som stretchar musklerna före och efter träningspassen och minskar risken för skador och träningsvärk.
  • De helt nya magövningarna ger struktur åt magmusklerna och stärker kroppens ”mittsektion”.
  • Profiler och resultat som uppnåtts i Personal Trainer kan flyttas över till More Workouts.
  • För att uppmuntra en god hälsa finns det i spelet en journal som låter användaren sätta upp nya mål och följa utvecklingen. Journalen räknar in aktiviteter både i och utanför programmet och ger samtidigt tips om kost och träning.
  • För att göra det hela så personligt som möjligt kan träningen anpassas till användarens intressen och kondition. Dessutom kan intensiteten och längden på träningspassen varieras för att passa användaren optimalt.
Kategori: Familj, Sport  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-11-19  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007459430  Tillverkare: Electronic Arts 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Älskar det! Har hjälpt mig komma igång med träningen på ett lätt och roligt sätt. Några kilon har jag lyckats bli av med också, samtidigt som jag tänker på vad jag äter.

Det finns verkligen något för alla! Om man inte gillar programmen som redan finns kan man sätta ihop ett eget.

Hur bra som helst.
Använder mig av detta spel dagligen då jag nyss fått barn och har ett par bebiskilon kvar att gå ner.
Man känner verkligen att det är bra träning. Det är mkt bättre än wii fit ur träningssynpunkt.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »