ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Fifa 12 (PS3)

Fifa 12 (PS3)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

FIFA 12 introducerar den banbrytande spelmotorn Impact Engine, som levererar verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev hur verkliga fotbollspelare utmanar varandra, vinner bollen och testar varandras fysiska förmåga, och upptäck den oändliga variationen av naturliga och trovärdiga utgångar efter varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar.

De revolutionerande gameplay-innovationerna gör FIFA 12 ännu mer omfångsrikt och engagerande. Den nya Precision Dribbling-funktionen skapar en bolltouch som ger bättre kontroll på små ytor, ytterligare tid att ta beslut i anfallsposition, och mer kontroll över matchtempot. Genom nya Tactical Defending-funktionen blir försvarsspelet lika skicklighetskrävande och meningsfullt som i verklighetens fotboll, där positionering och passningsmottagning är lika viktiga som tacklingar. Taktik och tajming är helt avgörande.

Alla datorstyrda spelare har utrustats med Pro Player Intelligence, en form av självmedvetenhet som gör att de uppträder och tar beslut baserade på deras egen skicklighet och egenskaper, samt ger dem möjligheten att förstå medspelarnas styrkor och svagheter i varje situation. FIFA 12 känns nytt och fräscht från avspark till slutsignal och levererar en autentisk matchdag, snabbare och lättare navigation, och över 500 licensierade klubbar. Ytterligare nya funktioner kommer att presenteras under de närmaste månaderna.

  • Impact Engine - Efter två års utveckling levererar den nya spelmotorn verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev en oändlig variation av naturliga och trovärdiga utgångar av varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar och kan där med hålla farten uppe.
  • Pro Player Intelligence - De datorstyrda spelarna har utrustats med självmedvetenhet och intelligens vilket gör att de kan fatta beslut baserade på deras egen skicklighet, så väl som lagkamraternas styrkor och egenskaper. Spelare som har en exceptionell speluppfattning kommer att se möjligheterna för genomskärare som inte andra spelare kan. Exempelvis kommer Arsenals stjärna Cesc Fàbregas mer troligt - och tidigare - att se medspelarnas löpningar på längre håll än en spelare med sämre speluppfattning. Dessutom kommer datorstyrda lag att variera sina anfall baserade på styrkorna hos de spelare som befinner sig på planen och svagheterna hos motståndarspelarna, vilket skapar en mer verklighetstrogen upplevelse och större variation under matcherna.
  • Taktiskt försvar - Nu förändras synen på försvarsspelet i grunden genom att positionering, att bryta passningar, och tackla i rätt ögonblick, blir lika utslagsgivande för ett bra försvarsspel. Taktik och tajming är helt avgörande.
  • Precisionsdribblingar - Upptäck nya sätt att ta dig an motståndarna, få mer tid att fatta beslut, och ta kontroll över matchtempot. Dra nytta av den tajtare bollkontrollen när du dribblar på små ytor, på kanterna, eller när du försöker hålla undan en motspelare.
  • Verkliga skador - Impact Engine övervakar den fysiska kontakten mellan spelare i realtid. Den analyserar kraften i kollisioner och närkamper, kalkylerar dess inverkan på kroppen och upptäcker skador. Detta skapar ett mer omfattande och utmanande karriärläge, där du får ta hand om nya typer av skador och bedöma riskerna i att skicka in en halvskadad spelare på planen.
  • Ny presentation - Matcherna erbjuder nu en verklighetstrogen TV-look och känsla. Ljussättningen är förbättrad, publiken mer realistisk, och den nya standardkameran gör att alla matcher känns speciella.
  • Lättare navigation - Det omdesignade menysystemet gör navigationen både snabbare och enklare med den anpassningsbara huvudmenyn baserad på spelare, Virtual Pro och favoritklubb.
  • Total realism - Spelet innehåller över 500 licensierade klubbar och fler än 15000 spelare.
Kategori: Sport, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-09-29  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014348555  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 14 Genomsnittsbetyg: 4
57%
14%
14%
0%
14%

Mest hjälpsamma positiva recension

Mats

Alltid världsklass!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Behzad

en klar försämring från fifa 11 ,, nu ska det dessutom var helt omöjligt att fälla någon ,, inte nog med de svåra frisparkslägen man då och då får ,, håller mig nog till11:an än så länge ,,

ska nog snart skaffa fifa 12 ska bli riktigt kul att testa det. jag tror spelet blir jätte nice.

Har alltid varit ett fan av FIFA och har FIFA 07 08 09 10 11 och 12. Och jag tycker detta är minst lika bra som föregångarna. KÖP!

en klar försämring från fifa 11 ,, nu ska det dessutom var helt omöjligt att fälla någon ,, inte nog med de svåra frisparkslägen man då och då får ,, håller mig nog till11:an än så länge ,,

Inte så mycket att säga egentligen. Fantastiskt spel, och är exakt som ett sportspel ska vara. Tränarkarriär-läget är, amazing. Spelarkarriär-läget blir långtråkigt i längden, men fortfarande kul någon gång ibland. Och att spela mot en vän över PSN/Xbox Live, är det inget som slår!

lägg till mig på ps3: coffe-oskarsson

Detta är det bästa fifa hitils. En klar förbätring från fifa 11. Om det är nått jag ska klaga på är att det blir alldeles för lite frisparkar och att det fortfarande är skitsvårt att lägga frisparrkar i mål

Det är ett bra spel men utvecklingen 10 var grymt stor förändring 11 var inget nytt 12 lite nya saker men så stor skillnad mellan 10 och 12, nej ett ok spel

Bästa spelet genom tiderna, självspelar jag det 24/7, ALLA ADDA MIG, MITT PS3 ID: EDRIS1337

ruggigt bra utveckling av fifa serien. hoppade själv över fifa 11 och skillnaden mellan fifa 12 och fifa 10 är väldigt stor. allt i matchläget är väldigt relaistiskt och det så kallade plinget då en ruta visas då ett mål i en annan match gjorts gillas skarpt. kul med bilder på spelarna också, det höjer känslan rejält.

Finns på Elgiganten för 369:-!

fatma

undrar desamma, jag följde instruktionerna på mejlet från cdon men det gick ändå inte, testat ett flertal ggr nu utan resultat :S

vet nån hur man aktiver ultimate team erbjudantet?

Ett av världens bästa spel grym grafik+mm.
Ni kan lägga till mig på erat ps3 mitt online id är vikketheking

Alltid världsklass!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »