Final Fantasy XV (Playstation 4)

Final Fantasy XV
Tipsa en vän
349 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.


Final Fantasy XV - Exklusivt Förbokningserbjudande

Förhandsboka Final Fantasy XV hos CDON.COM och få tillgång till vapnet ”Blazefire” och föremålet ”Gourmand set”!Final Fantasy XV – Förbokningserbjudande

Förhandsboka Final Fantasy XV och få Day One Edition till release!
Day One Edition innehåller en nedladdningskod till det legendariska svärdet ”Masamune”.

Gör dig redo att uppleva det ultimata fantasyäventyret. Följ med till FINAL FANTASY XV:s värld och ta del av episka, actionfyllda strider på din upptäcktsfärd. Du är Noctis, kronprins i kungariket Lucis, och ditt uppdrag är att återta ditt hemland från imperiearméns klor.

Tillsammans med dina närmaste vänner sätter du dig bakom ratten och upplever en resa utan like, som ställer dig mot overkliga monster och oförlåtande fiender i den vackra världen Eos. Du får lära dig att bemästra vapen och magi, och att kanalisera dina förfäders kraft för att enkelt teleportera dig runt i stridens hetta.

Nykomlingar tillika veteraner: uppfyll era öden och upplev en helt ny sorts fantasi.

Actionfyllda strider: Anpassa din vapenuppsättning ta hjälp av de andra karaktärerna i spännande realtidsstrider, som är både enkla att lära sig och svåra att bemästra. Teleportera dig runt på slagfältet och använd taktiska attacker och specialrörelser, eller åkalla trollformler som växer i kraft allt eftersom din grupp får mer erfarenhet.

En resa utan gränser: Sätt dig i förarsätet och kör från huvudstaden till småvägarna med dina bästa vänner, eller färdas till fots för att upptäcka ett vidsträckt landskap fullt av vilda djur, farliga grottor och livliga städer som sprudlar av äventyr.

Oförstörbara band: Axla rollen som Noctis och känn vänskapen mellan dig och dina vänner växa sig starkare under resans gång. Att återta hemlandet kräver styrka och mod, men framför allt gemenskap. Utför kraftfulla samarbetsmanövrar i strid och njut av det lagarbete som Noctis och hans vänner visar upp.

Prins Noctis är på väg till sin fästmö Luna för deras bröllop. På resans gång möts han av nyheten att hans hemland har blivit invaderat efter en statskupp iscensatt som ett fredsfördrag, och att han, hans älskade och hans far kung Regis har dräpts av fienden.

För att samla styrkan att avslöja sanningen och återta sitt hemland måste Noctis och hans lojala vänner övervinna många svåra utmaningar i en storslagen öppen värld fylld med overkliga varelser, otroliga underverk, varierade kulturer och förrädiska fiender.

Noctis: Bröstarvinge till den luciska tronen. Noctis resa börjar när han färdas från huvudstaden för att gifta sig med lady Lunafreya Nox Fleuret. I strid använder han spektrala vapen som han frammanar ur tomma luften, en kraft som enbart den kungliga familjen besitter.

Gladiolus: Familjen Amicitia har länge tjänat som den luciska kungafamiljens beskyddare, och Gladiolus är den äldsta sonen. Bandet han delar med Noctis är starkare än det mellan en livvakt och hans herre. Med sin vidunderliga styrka står han ständigt beredd att se till att hans kompanjoner inte kommer till skada.

Ignis: Ignis växte upp tillsammans med prins Noctis och uppfostrades att bli hans rådgivare. En intensiv utbildning har ingjutit honom den rådighet och fattning som krävs av hans roll, och hans taktiska skarpsinne visar sig ovärderligt under prinsens resa.

Prompto: En ung man av folket som snabbt blev vän med Noctis när de träffades som tonåringar. Prompto står stadig när tragedin drabbar gruppen, och i stället för att ge upp strävar han så gott han kan för att lätta sina kompanjoners bördor, tillika deras humör.

Luna: Luna har många goda minnen av Noctis från deras barndom, men deras bekymmerslösa dagar fick ett våldsamt slut när imperiet tog över hennes hemland Tenebrae. Omständigheterna har gjort henne till historiens yngsta orakel, och det är med världens kärlek och respekt hon söker gudarnas nåd för att hjälpa Noctis på resan.

Regis: Den regerande monarken i kungariket Lucis, som ensam har uppfostrat sin son prins Noctis. Under lång tid har han upprätthållit muren, en magisk barriär som inkapslar huvudstaden och skyddar den från inkräktare. Men det tragiska inträffar när han ska skriva på fredsfördraget med Niflheim och blir mördad.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Rollspel Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2016-11-29 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3023882412 Tillverkare:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,3
50%
25%
25%
0%
0%

Grafikmässigt imponerande spel med intressanta huvudkaraktärer. Storyn känns lite sådär, men den är tillräcklig för att hålla en någorlunda intresserad.

Tyvärr ett av de sämre ff på länge.

Kul till en början, men storyn engagerar inte och sidouppdragen blir snabbt tråkiga och repetitiva samt att gör man dem så blir man överlevlad för mainmission. Spelmekaniken är trasig då allt som krävs är att spamma items

Jag håller med Robin & jag rekommenderar att man ser filmen Final Fantasy XV: Kingsglaive innan man börjar spela samt om man vill dyka djupare in i storyn än så, så rekommenderar jag att man även ser Final Fantasy XV - Brotherhood där man lär känna de andra karaktärerna.

Spelet i sig var bra men det hade även sina brister som t ex korta chapters, levlings systemet etc men jag tror inte att det finns någon som kommer tycka att dom har köpt grisen i säcken

Efter många års väntan släpptes äntligen Final Fantasy XV.
Huvudhandlingen är relativt kort och jag rekommenderar att man ser filmen Final Fantasy XV: Kingsglaive för att komma in i den världsbild som råder i spelet.
Ett bra spel som är överfyllt av saker att göra.

Stridssystemet är, trots många påtryckningar från långtida supportrar och fans, inte varken aktive timebattle eller turn-based, utan actionfyllt som dagens WRPG är (tänk Mass Effect och Dragon Age).

Oavsett är det fortfarande ett Final Fantasy-spel och det märks på miljöer, karaktärer, magi och musik. Bonus är att man kan lyssna på utvalda soundtrack från tidigare Final Fantasy-spel!
Jag ger det 4,5/5 eftersom main story är något kort och att man nästan drunknar i mängden side quests som finns.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 177 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 120 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 83 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 53 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »