Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City (Xbox 360)

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-25%

149 kr
Ord. pris 199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Den här speciella Grand Theft Auto-boxen innehåller inte mindre än två spel med nya historier från den kriminella staden Liberty City – 'The Ballad of Gay Tony' och 'The Lost and Damned'.

The Ballad of Gay Tony: Det senaste kapitlet i den stora Grand Theft Auto-boken heter The Ballad of Gay Tony och innehåller mängder av vapen, glitter och ondska. Du spelar huvudrollen som Luis Lopez, deltidsgangster och heltids assistent åt legendariske nattklubbsägaren Tony Price (också mer känd som Gay Tony). Det blir upp till dig att bestämma vart din lojalitet hamnar, hos vänner eller familjen, och ta reda på vem som är äkta och vem som spelar med falska kort i Liberty City. Staden där allt och alla har sitt pris.

The Lost and Damned: Smutsiga jeans, långt hår och skägg och motorcyklar står i fokus i den första expansionen till Grand Theft Auto IV. I The Lost and Damned spelar du rollen som Johnny, erfaren medlem i den beryktade motorcykelsklubben The Lost. Johnny har skapat stora affärsframgångar för motorcykelklubben men hans lojalitet ska främst handla om klubbens märke på västen samt till Billy Grey, klubbens ledare. Allt ställs på sin spets när Billy återvänder från en mardrömslik rehabupplevelse. The Lost ledare ställer in siktet på blodutgjutelse och hämnd, vilket leder till att Jonny hamnar mitt i ett rasande motorcykelgängkrig där våld och korruption är vardagsmat. Kommer brödraskapet att överleva?

Kategori: Action, Äventyr, Onlinespel  Expansion pack: Ja 
Releasedatum: 2009-10-29  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007153561  Tillverkare: Rockstar Games 
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Måste man ha gta 4 för att spela detta

bra

Roligt spel men med bristande bilfysik.

Inte bara ett bättre spel spelmässigt än GTA 4 utan också bättre grafiskt.

det är ett bra spel men fyran är bettre.

Ett underbart verkligt spel och otroligt bra graphic